350 de copii vor participa gratuit la KIDS RACES RUNFEST cu sprijinul Ion Țiriac Foundation

0

Pe 17 aprilie, cei mici au ocazia să facă mișcare în natură la crosul de la Cernica

350 de copii, cu vârste cuprinse între 6 și 11 ani, sunt invitați să participe gratuit la KIDS RACES RUNFEST din cadrul evenimentului RACE TO NATURE  Trail & Family Run, ce va avea loc pe 17 aprilie la Cernica. Cursele pentru cei mici sunt susținute de Ion Țiriac Foundation, în calitate de partener oficial.

KIDS RACES_RUNFEST Cernica_start

Ion Țiriac Foundation s-a născut din dorința domnului Ion Țiriac de a contribui la dezvoltarea sportului și la încurajarea practicării acestuia în rândul copiilor și al tinerilor din România. Misiunea principală a fundației este de a promova importanța practicării sportului pentru un corp și o minte sănătoase, activitate care dezvoltă fairplay-ul, etica, spiritul de echipă, perseverența și ambiția, caracteristici esențiale unui caracter puternic. Activitățile fundației susțin, de asemenea, societatea în ansamblul său, oferind suport persoanelor aflate în situații dificile de viață.

Pe 17 aprilie, toti puștii care se vor alinia la start, pentru a lua parte la KIDS RACES RUNFEST by Ion Țiriac Foundation, vor avea bucuria să o aibă alături pe Gabriela Szabo, campioană olimpică și mondială la atletism, care susține în acest fel mișcarea în rândul copiilor pentru o viață sănătoasă și un spirit deschis și prietenos.

Cei mici au la dispoziție curse desfășurate pe 2 trasee de concurs diferite. Astfel, cei cu vârste între 6 și 7 ani vor putea alerga pe un traseu de un kilometru, special amenajat în perimetrul Extreme Park Cernica. Pentru copiii cu vârste între 8 și 11 ani este disponibil un traseu de 2 kilometri, realizat tot în cadrul parcului de aventură, astfel încât tura de alergare să fie una plăcută și distractivă. Totodată, KIDS RACES RUNFEST by Ion Țiriac Foundation vor beneficia de consultanță tehnică din partea antrenorului emerit Zsolt Gyongyossy, prin Asociaţia Club Sportiv „ZSOLT GYONGYOSSY, educaţie prin sport” care asigură un know-how de nivel internațional.

Copiii înscriși în competiție vor primi pachetul de concurs ce include: tricou personalizat cu emblema KIDS RACES RUNFEST by Ion Țiriac Foundation; număr de concurs personalizat, cu cip de cronometrare atașat; voucher cu discount oferit de Running Warehouse Europe; crackers; medalie de Finisher, după încheierea cursei; o porție de paste Barilla, nr. 1 în Italia, ce va fi acordată la finalul concursului.

Zona de Start/Finish va fi amenajată într-o locație pitorească din cadrul Extreme Park Cernica, în apropierea lacului, dar cu acces la diferite facilități pentru toți participanții, fie concurenți sau susținători. Aceştia vor beneficia de serviciile evenimentului, oferite de MPG şi partenerii săi la standarde superioare, printre care menţionăm: puncte de hidratare şi alimentare, servicii de cronometrare, sesiune de încălzire înainte de curse, asistenţă medicală de specialitate, amenajarea şi marcarea traseelor, securitate, dar şi locuri de joacă aflate în incinta Extreme Park Cernica.

Înscrierile sunt deschise și se fac exclusiv online pe www.runfest.ro, pe pagina dedicată evenimentului, până pe 13 aprilie inclusiv.

Vă așteptăm să dăm împreună startul aventurii de primăvară în natură!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.