3300 de pozitii deschise in cadrul Angajatori de TOP

0

 

3300 de pozitii deschise in cadrul Angajatori de TOP

Saptamana viitoare are loc cel mai mare eveniment de recrutare din aceasta toamna!

banner_nsl_2_oct

Saptamana viitoare, pe 25-26 octombrie,la Sala Palatului din Bucuresti are loc evenimentul de recrutare Angajatori de TOP. Editia cu numarul 15 reuneste 90 de companii participante, iar in cele doua zile de eveniment sunt asteptati 15.000 de profesionisti si studenti care au ocazia sa aplice pentru 3300 de pozitii, joburi deschise de companiile participante pentru urmatoarele 6 luni.

Oferta angajatorilor acopera o varietate foarte mare de domenii de activitate si nivele de experienta: dezvoltare software, securitate IT, support tehnic, contabilitate, achizitii, relatii cu clientii, bancar, vanzari, inginerie, constructii, resurse umane si consultanta.

In mod traditional, toamna este perioada in care angajatorii sunt foarte activi, aspect confirmat si de numarul mare al oportunitatilor de cariera oferite la Angajatori de TOP. In comparatie cu editiile anterioare, remarcam o evolutie a numarului de pozitii deschise:  “Comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut nevoia de recrutare a crescut, pozitiile fiind mai multe si mai diversificate. Si pentru perioada urmatoare, planurile noastre pun accentul pe recrutarea de ingineri experimentati, avand si pozitii noi deschise ce presupun cunostinte avansate de Software: C, C++, Java” a declarat Delia Chiricescu, Managing Director, Microchip Technology Romania.

“In 2013 nevoile de recrutare ale companiei au inregistrat o usoara crestere fata de aceeasi perioada a anului 2012, datorita unor proiecte strategice ale companiei care au fost demarate inca de anul trecut (dezvoltarea retelei de vanzari, dezvoltarea Centrului Relatii Clienti, dezvoltarea Diviziei de BPM&IT)” a declarat Gabriel Chirvase, Director Resurse Umane, Groupama Asigurari.

 

In urma centralizarii informatiilor cu privire la pozitiile deschise de companiile participante la Angajatori de TOP, a reiesit faptul ca 25% dintre job-urile disponibile sunt pentru candidati juniori, 50% pentru specialisti si 25% pentru seniori si manageri. “In fiecare an, Angajatori de Top este unul dintre cele mai importante evenimente din zona de recrutare pe agenda Luxoft Romania. Este o oportunitate excelenta de a interactiona cu potentiali candidati, de a le prezenta pozitiile deschise si proiectele pentru care recrutam. In prezent avem deschise 30 de pozitii pentru proiecte din zonele telecom, finance, automotive, dintre care 60% dedicate celor cu un nivel de experienta mediu si peste mediu, iar 40% sunt pentru cei aflati la inceput de cariera. La standul Luxoft vor veni si specialistii nostri, pentru a discuta pe larg despre provocarile pe care le presupune fiecare proiect“ a declarat Monica Vierița, HR&Operations Director, Luxoft Romania.

„Asteptam cu mult entuziasm la standul nostru din cadrul targului Angajatori de Top, toate persoanele care doresc sa isi lanseze sau sa isi dezvolte cariera in IT, (intr-un mediu deschis, orientat catre angajati si care ofera oportunitati de la lucra in proiecte ample cu expunere internationala). Ca si in anul trecut avem o multitudine de pozitii deschise pentru candidatii seniori: Software developer, software tester, scrum master, design lead, business analyst, project manager. In plus suntem bucurosi sa anuntam ca programul de graduates si internship Endava se extinde si anul acesta” a declarat Alexandra Chivu – Head of Talent Management and Recruitment BHD, Endava Bucuresti.

Pentru a aplica la joburile oferite de companiile prezente in cele doua zile, vizitatorii pot folosi un singur CV BarCODE – sistem lansat in premiera de Angajatori de TOP. Tot ce trebuie sa faca un candidat, este sa intre in contul personal de pe www.hipo.ro, sa selecteze iconita de descarcare CV BarCODE pentru Angajatori de TOP si sa il printeze intr-un exemplar.  CVul BarCODE va fi scanat de angajatori si va ramane in baza de date putand fi accesat si dupa finalizarea evenimentului.

In cadrul evenimentului Angajatori de TOP, vizitatorii pot participa la workshop-uri de cariera si conferinte unde au sansa sa afle mai multe informatii despre oportunitatile de cariera si posibilitatile de dezvoltare profesionala:

  • 5 conferinte: “Cum te pot ajuta abilitatile de limba franceza pentru a avea o cariera de succes”, “IT&C Internship Conference”, “Care sunt cele mai importante calitati pentru un inginer?”, “ Demo Training – Ruby on rails”, “From numbers to software. From software to money”
  • 21 workshop-uri de cariera sustinute de: JTI, IBM, Dell, EY, Mondelēz Romania, Rewe, Brainspotting, HP, BRD – Groupe Société Générale, Humangest Group, Genpact, Microsoft, BearingPoint, Accenture, IXIA, Bitdefender, McDonald’s Romania, Educativa.

Lista completa a angajatorilor si detalii despre eveniment sunt disponibile pe www.hipo.ro

Accesul publicului va fi permis vineri, 25 octombrie si sambata, 26 octombrie, in intervalul 10:00 – 17:00, la Sala Palatului din Bucuresti.


 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează