300 de zile de teatru gratuit pentru studenți

0

În cadrul unui proiect unic în România, tinerii pot avea acces gratuit la teatru zilnic, timp de 300 de zile pe an, la piese puse în scenă de studenți sau absolvenți ai UNATC. Totul sub motto-ul ”Închide televizorul și hai la teatru!”

afiu0219 oficial 7martie

Sâmbătă, 7 martie, în sala Atelier de la UNATC, va fi lansat proiectul pilot al acestei campanii de promovare a teatrului în rândul celor născuți după Revoluție. Spectacolul ”Cine sapă groapa altuia” de Ion Băieșu a fost pregătit în zece nopți și va fi pus în scenă de trei tineri actori: Victor Țăpeanu, Vlad Basarabescu și Frederic Negrescu, din cadrul UNATC. Spectacolul de sâmbătă va fi urmat de o serie de 20 de reprezentații în luna aprilie.

”Ținta principală o reprezintă studenții bucureșteni și ne dorim să atragem în sălile de spectacol 50% din numărul celor înscriși la programele de licență și masterat. Vrem să le oferim acestora șansa de a vedea seară de seară, 300 de zile pe an, spectacole de teatru create de către studenți, în 15 nopți, fiecare având un număr fix de 20 de reprezentații.”, a povestit Inițiatorul proiectului, Victor Țăpeanu.

Pe lângă cultura non-formală, organizatorii își propun să ofere participanților și un spațiu prietenos unde să cunoască oameni noi, dar și unde să se dezvolte personal mult mai armonios.

Rezervările se fac în limita locurilor disponibile la numărul 0724115493

Adresă: Sala Atelier, UNATC, Str. Matei Voievod 75-77, Bucuresti.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează