Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

300 de zile de teatru gratuit pentru studenți

0

În cadrul unui proiect unic în România, tinerii pot avea acces gratuit la teatru zilnic, timp de 300 de zile pe an, la piese puse în scenă de studenți sau absolvenți ai UNATC. Totul sub motto-ul ”Închide televizorul și hai la teatru!”

afiu0219 oficial 7martie

Sâmbătă, 7 martie, în sala Atelier de la UNATC, va fi lansat proiectul pilot al acestei campanii de promovare a teatrului în rândul celor născuți după Revoluție. Spectacolul ”Cine sapă groapa altuia” de Ion Băieșu a fost pregătit în zece nopți și va fi pus în scenă de trei tineri actori: Victor Țăpeanu, Vlad Basarabescu și Frederic Negrescu, din cadrul UNATC. Spectacolul de sâmbătă va fi urmat de o serie de 20 de reprezentații în luna aprilie.

”Ținta principală o reprezintă studenții bucureșteni și ne dorim să atragem în sălile de spectacol 50% din numărul celor înscriși la programele de licență și masterat. Vrem să le oferim acestora șansa de a vedea seară de seară, 300 de zile pe an, spectacole de teatru create de către studenți, în 15 nopți, fiecare având un număr fix de 20 de reprezentații.”, a povestit Inițiatorul proiectului, Victor Țăpeanu.

Pe lângă cultura non-formală, organizatorii își propun să ofere participanților și un spațiu prietenos unde să cunoască oameni noi, dar și unde să se dezvolte personal mult mai armonios.

Rezervările se fac în limita locurilor disponibile la numărul 0724115493

Adresă: Sala Atelier, UNATC, Str. Matei Voievod 75-77, Bucuresti.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.