Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

30 sept: Premiera „Roboțelul de Aur” deschide Gala Docuart Fest – festivalul documentarului românesc

0

Ediția a 4-a a festivalului de film documentar exclusiv românesc București Docuart Fest debutează pe 30 septembrie cu o proiecție în premieră – Roboțelul de aur – în cadrul galei de deschidere, ce va avea loc la Cinemateca Eforie.
afis Docuart

Docuart Fest 2015 începe această ediție cu unul dintre cele 26 de filme documentar selectate în cadrul competiției, dar și cu o expoziție creativă. Miercuri, 30 septembrie, de la ora 19:30, va fi proiectată în premieră națională producția „Roboțelul de Aur”, în regia lui Mihai Dragolea și a lui Radu Mocanu. Radu Mocanu a studiat Regie de Film și a absolvit Esra Paris, iar Mihai Dragolea este absolvent al Universității Babaș-Bolyai, Facultatea de Film și TV.

Documentarul celor doi tineri regizori urmărește povestea unei jucătoare românce de box multiplă campioană europeană și mondială. După ce a fost abandonată, a trăit o viață violentă, în derivă și disperare până la vârsta de 20 de ani. Steluța Duță a fost descoperită de antrenorul și părintele său adoptiv, Constantin Vocilaș. Protagonista, alături de antrenor și cei doi regizori care s-au ocupat în exclusivitate de aducerea la viață a materialului prezent la London East End Film Festival vor lua parte la eveniment, urmănd să susțină o sesiune de întrebări și răspunsuri cu publicul după încheierea proiecției.
De asemenea, de la ora 18:30, are loc vernisajul artiștilor Raluca și Matei Arnăutu, expoziția acestora, „Noise and Silence”, fiind liberă de urmărit la Cinemateca Eforie în perioada 30 septembrie – 4 octombrie.
Accesul la Gala de deschidere se face pe baza completării unei invitații online.

Pentru înscriere, aici –> http://bit.ly/1Jrus9l

București Docuart Fest se desfășoară în perioada 30 septembrie – 4 octombrie, având intrarea liberă pe întreg parcursul proiecțiilor stabilite la Cinemateca Eforie și la Cinema Muzeul Țăranului Român, urmând să aducă spectatorilor producții de film documentar românesc recent realizate, masterclass-uri, dezbateri și activități culturale adiacente.

Ediția din acest an este realizată de asociația Docuart cu sprijinul UCIN (Uniunea Cineaștilor din România), partener principal Muzeul Național al Țăranului Român.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.