Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

30 pentru Reziliență și Regenerare: 30% din încasările zilei de 18 februarie pentru cultivarea unei grădini forestiere în cadrul Școlii de la Bunești

0

Magazin Zero Waste București: Parte din misiunea magazinului este de a fi un model de practică pentru Antreprenoriatul Regenerativ. Acum lansăm prima acțiune directă a acestei practici.

Sursa: aici.

Pe 18 februarie este ziua mea de naștere (Ana-Maria). Vreau ca bucuria acestei zile și interacțiunile cu cei care ne vor trece pragul în acea zi să fie direcționate către viziunea mai largă a magazinului. De aceea voi investi 30% din încasările zilei de 18 februarie pentru cultivarea unei grădini forestiere (food forest) în cadrul Școlii de la Bunești. Vom planta nuci, castani comestibili, curmali aclimatizați și vom învăța să hrănim ceea ce ne hrănește. Vei putea planta și tu alături de noi în weekendurile din martie. Aceasta este acțiunea dedicată Rezilienței, prin amenajarea unui spațiu protejat, care poate oferi hrană și adăpost nouă și tuturor ființelor din ecosistem. De aceea vă invit și vă aștept cu drag în magazin pe 18 februarie.
A doua acțiune a acestui context oferă posibilitatea de implicare prin mediul online. Plantarea Agent Green este despre Regenerare și vă invit să plantăm 30 de copaci în memoria a ce a fost distrus deja și în speranța a ce poate fi readus la viață.
Sursa: aici.
Detalii despre asta aici: https://bit.ly/3cXuEqY
Ilustrație realizată de Adina Olivia Huțanu, www.adinahutanu.net

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.