30 noiembrie: Concert Tradițional Subcarpați & Band la Arenele Romane

0

afis Subcarpati

  • Bandul va fi format din 14 oameni –  4 vocali, DJ, VJ, tobă, chitară, bas, synth, chitară, vioară și percuție
  • pre-event proiecție video Subcarpați & Band, pe 12 nov, la Colectiv
  • pe 1 decembrie, la Radio Cooperativa Urbană se sărbătorește ZIUA NAȚIONALĂ SUBCARPAȚI

Subcarpați te invită, ca în fiecare an, la tradiționalul concert din noaptea de 30 noiembrie spre 1 decembrie, ce va avea loc, de data aceasta, la Arenele Romane.

         „În București, nu am mai cântat niciodată în formula asta și nici nu am mai avut Arenele doar pentru noi, așa că este o provocare și o premieră, în același timp. Abia așteptăm să vedeți la ce am muncit în ultimele 6 luni” – Bean

Noutatea anului 2014 constă în faptul că trupa va urca pe scenă, în premieră, alături de 4 vocali, DJ, VJ, tobă, chitară, bas,synth, chitară, vioară și percuție, adică 14 oameni în total, până acum, cântând în format de hip hop, doar cu platane și microfoane.

            „Era și păcat să nu instrumentalizăm piesele Subcarpați. Muzica noastră e samplată din orchestre și din instrumente. Se potrivește, chiar dacă avem un drive electro, greu de redat cu instrumente live” – Bean

Totodată, fiindcă avem montajul concertului de la Plai Timisoara, concert cântat în formula extinsă, pe 12 noiembrie, ne-am gândit să facem o proiecție video la Colectiv, pentru a se  înțelege exact ce urmează la concertul tradițional din 30 noiembrie spre 1 decembrie” – Bean

Concert Tradițional Subcarpați & Band

Invitați: Trei Parale

Arenele Romane

ora 21.30

Biletele se pot cumpăra cu 25 de lei bucata, până în ziua evenimentului de pe www.myticket.ro (http://goo.gl/0BuJ9G) și din punctele fizice Diverta, Magazinul Muzica și Librăria Eminescu și cu 30 lei bucata, în ziua evenimentului, la poartă.

Event FB – www.fb.com/events/1508129592779185/

PROMO video – http://goo.gl/UJgw3Z

Partener media – Radio COOPerativa Urbană
Partener – NOA EVENTS

Totodată, pe 1 decembrie, la Radio COOPerativa Urbană (www.radio.cooperativaurbana.ro) singurul radio cu muzică alternativă românească 100%, va fi sărbătorită, în intervalul 00.00 – 24.00, Ziua Națională Subcarpați.

Big up!

www.subcarpati.com

www.fb.com/subcarpati

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.