30 noiembrie: Concert Tradițional Subcarpați & Band la Arenele Romane

0

afis Subcarpati

  • Bandul va fi format din 14 oameni –  4 vocali, DJ, VJ, tobă, chitară, bas, synth, chitară, vioară și percuție
  • pre-event proiecție video Subcarpați & Band, pe 12 nov, la Colectiv
  • pe 1 decembrie, la Radio Cooperativa Urbană se sărbătorește ZIUA NAȚIONALĂ SUBCARPAȚI

Subcarpați te invită, ca în fiecare an, la tradiționalul concert din noaptea de 30 noiembrie spre 1 decembrie, ce va avea loc, de data aceasta, la Arenele Romane.

         „În București, nu am mai cântat niciodată în formula asta și nici nu am mai avut Arenele doar pentru noi, așa că este o provocare și o premieră, în același timp. Abia așteptăm să vedeți la ce am muncit în ultimele 6 luni” – Bean

Noutatea anului 2014 constă în faptul că trupa va urca pe scenă, în premieră, alături de 4 vocali, DJ, VJ, tobă, chitară, bas,synth, chitară, vioară și percuție, adică 14 oameni în total, până acum, cântând în format de hip hop, doar cu platane și microfoane.

            „Era și păcat să nu instrumentalizăm piesele Subcarpați. Muzica noastră e samplată din orchestre și din instrumente. Se potrivește, chiar dacă avem un drive electro, greu de redat cu instrumente live” – Bean

Totodată, fiindcă avem montajul concertului de la Plai Timisoara, concert cântat în formula extinsă, pe 12 noiembrie, ne-am gândit să facem o proiecție video la Colectiv, pentru a se  înțelege exact ce urmează la concertul tradițional din 30 noiembrie spre 1 decembrie” – Bean

Concert Tradițional Subcarpați & Band

Invitați: Trei Parale

Arenele Romane

ora 21.30

Biletele se pot cumpăra cu 25 de lei bucata, până în ziua evenimentului de pe www.myticket.ro (http://goo.gl/0BuJ9G) și din punctele fizice Diverta, Magazinul Muzica și Librăria Eminescu și cu 30 lei bucata, în ziua evenimentului, la poartă.

Event FB – www.fb.com/events/1508129592779185/

PROMO video – http://goo.gl/UJgw3Z

Partener media – Radio COOPerativa Urbană
Partener – NOA EVENTS

Totodată, pe 1 decembrie, la Radio COOPerativa Urbană (www.radio.cooperativaurbana.ro) singurul radio cu muzică alternativă românească 100%, va fi sărbătorită, în intervalul 00.00 – 24.00, Ziua Națională Subcarpați.

Big up!

www.subcarpati.com

www.fb.com/subcarpati

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează