30 martie 2014, Bucuresti: Campionatul National de Duatlon

0

duatlon

Primavara are semne bune! Si stiti de ce? Pentru ca vine cu multe evenimente sportive si multe activitati in aer liber.
Vestea buna? In premiera la Bucuresti se va tine Campionatul National de Duatlon.

Competitia se va desfasura pe 30 martie 2014, in zona Biblioteca Nationala – Piata Unirii – Casa Poporului. Concursul este deschis atat sportivilor de performanta (categoria elite), cat si sportivilor amatori (categoriile age group si stafeta), copiilor, cadetilor si juniorilor.

Se va alerga si bicicli pe urmatoarele distante:
– 5km alergare, 20km bicicleta, 2,5km alergare (elite, sportivi legitimati, juniori si amatori)
– 2,5km alergare, 10km bicicleta, 1,25km alergare (copii si cadeti)
– 5km alergare, 20km bicicleta, 2,5km alergare (stafeta: masculin, feminin, mixt)

Inscrierile se fac direct pe site-ul frtri.ro.

Tot acolo gasiti si informatii detaliate despre conditiile de participare si taxele de inscriere. Programul complet al evenimentului il gasiti in pagina dedicata pe site.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează