Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

30 mai, Soundcheck Fest 021: Se lansează trupa cu AFO la butoane

0

 soundcheck_afo

„Foaie verde chiar și-așa, m-am născut în Dobrogea”.

Cam așa începe povestea trupei „Cred că sunt extraterestru” cu AFO la butoane. Primul concert, în avanpremieră, pe 30 mai la Soundcheck Fest, Arenele Romane.

 „<Cred că sunt extraterestru> nu este doar un album. Este toată energia noastră, conservată și șlefuită în timp, transmisă oamenilor prin muzică. Este un proiect de muzică alternativă care, sperăm noi, să ajute oamenii sa ajungă mai repede la starea de bine” – AFO

“Cred că sunt extraterestru” (CCSE) înseamnă AFO (voce), Americanu’ (chitara & voce), Power pe Vinil (DJ & keys) și Cretu (tobă).

 

PROMO VIDEO – www.FB.com/subcarpati/videos/vb.168584003152888/1024319457579334/?type=2&theater

 

Prima ediție Soundcheck Fest 021 – primul festival care lasă porțile deschise în timpul probelor de sunet – va începe în București, pe 30 mai, la Arenele Romane, cu un line-up pe cinste: Subcarpați, Argatu, AFO + noul proiect Fantome (proiect inițiat de Culese din cartier).

Biletele se pot cumpăra online de pe www.myticket.ro (http://goo.gl/U4DJI2) și offline din rețeaua Diverta, Librăria Eminescu și Magazinul Muzica, la prețul de 45 de lei în aprilie și 55 de lei în luna mai.

Da, Soundcheck Fest are 021 în coadă. Pentru că 021 vine de la prefixul Bucureștiului, orașul ce va găzdui prima ediție. Iar prima proba de sunet se va da pe 30 mai, la Arenele Romane.

Ediția de anul ăsta va fi, cu siguranță, una interesantă:  3 premiere + un concert marca Subcarpați. Alte detalii, în curând.

FB.com/SoundcheckFest

FB.com/events/1594816414068740

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.