30 aprilie – ultima zi de inscriere la ONGFest editia 2014!

0

Sursa: www.stiriong.ro

Pe 9-11 mai facem apel la (r)evolutie. (R)evolutia catre mai bine in orice domeniu ce ne priveste pe fiecare dintre noi. Catre si pentru celebrarea diversitatii, respectarea drepturilor omului, sanse egale pentru fiecare, protejarea mediului si a patrimoniului, implicare si participare in decizii ce ne privesc.

Va invitam sa participati la ONGFest 2014 ce are loc intre 9 – 11 mai la Bucuresti. Pe 9 mai, La Palatul Parlamentului si nu numai, dezbatem si schimbam bune practici pentru (r)evolutie. Este ziua dedicata networking-ului si dezbaterilor. Pe 10 si 11 mai, in Parcul Herastrau, intrarea dinspre piata Charles de Gaulle, ne prezentam in fata publicului larg si chemam oamenii sa fie alaturi de noi in (r)evolutie.

cover_facebook_ongfest14

9 mai – resurse noi pentru (r)evolutie

Deschiderea ONGFest 2014 are loc la Palatul Parlamentului intr-un eveniment dedicat ONG-urilor. Participa reprezentanti ai organizatiilor neguvernamentale din Romania, alaturi de organizatii din cele 14 tari in care programul Fondul ONG se desfasoara.

Vor fi alaturi de noi si reprezentanti ai institutiilor publice, companiilor si organizatilor prietene si partenere, ce ne sprijina in organizarea acestei editii. In cea de-a doua parte a zilei au loc 4 sesiuni pe teme in care e nevoie de (r)evolutie – implicarea civica, integrarea persoanelor de etnie roma, educatia pentru diversitate, protectia mediului in contextul dezvoltarii urbane si protejarii patrimoniului.

10 si 11 mai – suntem (r)evolutie

In Parcul Herastrau, la intrarea dinspre Charles de Gaulle, ne sustinem cauzele si spunem si altora sa fie alaturi de noi.
Pentru ca impreuna suntem (r)evolutie. Dezbaterile continua, alaturi de evenimente nonformale, trupe si artisti ce canta pe scena.

Ca in fiecare an, cei ce doresc sa organizeze o dezbatere, sustina un eveniment sau o reprezentatie la scena sunt invitati sa o faca.

Mai multe detalii despre programul evenimentului gasiti aici.

Inscrierile au loc pana in data de 30 aprilie prin completarea formularului disponibl la adresa inscrieri.ongfest.ro.

Evenimentul este organizat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile si finantat prin granturile SEE 2009 – 2014, programul Fondul ONG in Romania.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează