30 aprilie – ultima zi de inscriere la ONGFest editia 2014!

0

Sursa: www.stiriong.ro

Pe 9-11 mai facem apel la (r)evolutie. (R)evolutia catre mai bine in orice domeniu ce ne priveste pe fiecare dintre noi. Catre si pentru celebrarea diversitatii, respectarea drepturilor omului, sanse egale pentru fiecare, protejarea mediului si a patrimoniului, implicare si participare in decizii ce ne privesc.

Va invitam sa participati la ONGFest 2014 ce are loc intre 9 – 11 mai la Bucuresti. Pe 9 mai, La Palatul Parlamentului si nu numai, dezbatem si schimbam bune practici pentru (r)evolutie. Este ziua dedicata networking-ului si dezbaterilor. Pe 10 si 11 mai, in Parcul Herastrau, intrarea dinspre piata Charles de Gaulle, ne prezentam in fata publicului larg si chemam oamenii sa fie alaturi de noi in (r)evolutie.

cover_facebook_ongfest14

9 mai – resurse noi pentru (r)evolutie

Deschiderea ONGFest 2014 are loc la Palatul Parlamentului intr-un eveniment dedicat ONG-urilor. Participa reprezentanti ai organizatiilor neguvernamentale din Romania, alaturi de organizatii din cele 14 tari in care programul Fondul ONG se desfasoara.

Vor fi alaturi de noi si reprezentanti ai institutiilor publice, companiilor si organizatilor prietene si partenere, ce ne sprijina in organizarea acestei editii. In cea de-a doua parte a zilei au loc 4 sesiuni pe teme in care e nevoie de (r)evolutie – implicarea civica, integrarea persoanelor de etnie roma, educatia pentru diversitate, protectia mediului in contextul dezvoltarii urbane si protejarii patrimoniului.

10 si 11 mai – suntem (r)evolutie

In Parcul Herastrau, la intrarea dinspre Charles de Gaulle, ne sustinem cauzele si spunem si altora sa fie alaturi de noi.
Pentru ca impreuna suntem (r)evolutie. Dezbaterile continua, alaturi de evenimente nonformale, trupe si artisti ce canta pe scena.

Ca in fiecare an, cei ce doresc sa organizeze o dezbatere, sustina un eveniment sau o reprezentatie la scena sunt invitati sa o faca.

Mai multe detalii despre programul evenimentului gasiti aici.

Inscrierile au loc pana in data de 30 aprilie prin completarea formularului disponibl la adresa inscrieri.ongfest.ro.

Evenimentul este organizat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile si finantat prin granturile SEE 2009 – 2014, programul Fondul ONG in Romania.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.