Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

3 Way Orienteering Challenge – Inteligență. Efort. Competiție.

0

3 Way Orienteering Challenge – Inteligență. Efort. Competiție.

Pădurea Băneasa (București), 10 Octombrie 2015

Concurs de alergare în natură, în București, mai exact în pădurea Băneasa, ce îți permite alegerea unui traseu personalizat, fie că îl parcurgi singur sau împreună cu prietenii. Adrenalină, autodepăşire şi multă voie bună! 3 Way Orienteering Challenge, o combinaţie optimă între trail running şi orientare, în cadrul unui eveniment în aer liber, plin de distracţie şi bună dispoziţie!

Editia2

3 Way Orienteering presupune parcurgerea unui traseu start-finish pe ruta pe care tu o consideri optimă. Fie că preferi cursele de vertical trail, fie maratoanele pe suprafată plană, 3 Way Orienteering îți ofera ocazia de a alege cea mai bună opțiune pentru tine. Fiecare punct intermediar este unit de următorul prin 3 trasee diferite ca lungime, nivel și grad de solicitare. Tu alegi dacă vei alerga prin pădure, prin poiană, pe poteci sau pe teren accidentat. Ești unic! Stabilește-ți propriul traseu și aleargă în cea mai personalizată și complexă cursă de alergare outdoor. Fără sau împreună cu prietenii.

Proiectul are ca scop orientarea oamenilor spre o abordare mai deschisă către sport în beneficiul stilului de viață, și totodată dezvoltarea spiritului competitiv și a creativității.

Ce înseamnă mai exact asta? O cursa interesantă care îți testeaza atât calitățile fizice cât și psihice!

Cum merge “treaba”? Nu trebuie să vă faceti griji că o să vă rătăciți sau ceva. Toate traseele sunt marcate iar voi nu trebuie decât să alegeți traseul care se potrivește cu nivelul vostru de pregătire. Nu există un traseu greșit! Pe parcursul competiției vor exista arbitri care vor supraveghea atât competiția cât și nevoile voastre.

Simona Stănescu, blogger lipa-lipa.ro

Inscrieri

Înscrierile la 3 Way Orienteering Challenge sunt deschise în perioada 20 Iunie -1 Octombrie 2015 și se fac exclusiv online, completând formularul de inscriere aici .

Programul competitiei

Sambata 19.07.2014

9.00-10.30 Validarea concurentilor la centrul de concurs

11:00 Start 3 Way Orienteering Challenge

15:00 Festivitatea de premiere

 

Cu un caracter tehnic si solicitant, competiția 3 Way Orienteering Challenge este la a doua ediție în Romania. Te așteptăm la start!

Organizator

Clubul Sportiv Altius Roman – fondat in noiembrie 1994 de un grup de pasionați de mișcare, orientare și turim. Intre timp, prin anii 2000, din nevoia de afirmare, de performanță, obține anual rezultate notabile la campionate naționale din 2005, colaborează cu Clubul Atletic Roman. Din 2000 (când a fost prima Cupă a Romaniei) organizează anual competiții de nivel național cu excepția competițiilor din cadrul Federației. Clubul a asigurat sprijin tehnic ani la rând concursurilor naționale desfășurate în cadrul MApN (Campionatele Nationale Militare) sau în cadrul Ministerului Educatiei (Campionatele Naționale Școlare, desfășurate anul acesta la Întorsura Buzăului, în 5-6 Iulie)

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.