29 februarie – 6 martie 2016: SAPTAMANA PORTILOR DESCHISE LA SCOALA PRIMARA CONIL GHENCEA

0

In perioada 29 februarie – 6 martie 2016, portile Scolii Primare CONIL se deschid copiilor si parintilor interesati de inscrierile in clasa pregatitoare din noul an scolar 2016-2017.

Veti primi toate informatiile legate de Curriculum-ul educational elaborat de Ministerul Educatiei si Cercetarii, despre oferta de terapii si programe de sprijin oferite copiilor cu CES, despre activitatile optionale si cele extracurriculare propuse copiilor.

Pe intreg parcursul saptamanii oferim la cerere consiliere si testare psihologica a copiilor pentru identificarea nivelului lor de dezvoltare mentala si emotionala.

Filosofia Scolii Primare CONIL este aceea de a-si sprijini elevii printr-un proces educational adaptat nevoilor proprii si printr-un curriculum care sa le asigure suportul in dezvoltarea lor intelectuala si emotionala. Scoala Primara CONIL, unitate de invatamant primar de tip particular, isi desfasoara activitatea in conformitate cu prevederile din Curriculum-ul National (programa romaneasca).

afis-porti-deschise

Ne incadram in parametrii stabiliti de Ministerul Educatiei Nationale sub toate aspectele: atingerea obiectivelor educationale pe an de studiu, manuale si instrumente de predare avizate, metode de evaluare a elevilor recunoscute etc.

Elevii Scolii Primare CONIL fac parte din sistemul romanesc de invatamant si pot urma treptele superioare in orice institutie de invatamant acreditata în Romania.

Creativitatea, solutionarea de sarcini si invatarea din proprie initiativa sunt practici curente, prezente in toate ariile curriculei. Elevii sunt implicati activ in procesul de invatare prin tehnici de predare formale si non-formale.

Credem in educatia pentru toti! In scoala noastra , copiii invata lectiile prieteniei , tolerantei si intrajutorarii, clasele noastre fiind clase mixte cu copii tipici si atipici, in care fiecare elev este evaluat periodic de specialistii nostri , realizandu-se programe individuale de lucru si interventie in functie de rezultatele si acumularile sale.

Adresa: Str. Cooperativei nr.55, zona Prelungirea Ghencea, interval de vizitare 08,00 – 18,00

Link-uri utile: www.conil.ro Va asteptam cu drag, echipa CONIL!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.