28 nov: IN MEMORIAM #COLECTIV. Spectacol dedicat lui Vlad Telea, chitaristul trupei „Goodbye to Gravity”, care a decedat in urma tragediei Colectiv.

0

Un spectacol al primei trupe feminine de improvizație, iELE, îi va fi dedicat lui Vlad Telea, chitaristul trupei „Goodbye to Gravity”, una dintre victimele tragediei din Clubul Colectiv, sâmbătă, 28 noiembrie, în Copper’s Pub, începând cu ora 19.

Vlad Telea
În urma sa, au rămas o familie extrem de îndurerată și, mai ales, un înger de numai 2 ani și 10 luni, CARINA. Toate încasările de la acest spectacol vor fi donate către familia lui Vlad Telea, care din păcate, nu mai este în viață.

Rezervări: 0372 705 933
Preț bilet: 30 lei/15 lei (studenți și elevi )

Pentru cei care nu pot ajunge la spectacol, contul în care puteți dona pentru a o sprijini pe CARINA este: RO41INGB0000999900156537, ING București-MONICA TELEA

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează