Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

25 vorbitori, 2 zile de dezbateri și un subiect extrem de actual: reflectarea temelor religioase în mass-media contemporană

0

A doua ediție a conferinței „Mass-Media și religia: de la sacralizare la profanare” își dorește să devină o platformă deschisă de dezbateri legat de reflectarea religiei în mass-media, a mecanismelor prezente [n jurnalismul și cultura populară actuală. Cei 25 de vorbitori prezenți vor reprezenta atât puncte de vedere din diferite țări europene ( Grecia, Italia, Rusia, Norvegia, Finlanda, Slovacia, Franța, Polonia și România), cât și ale diferiților actori din domeniu (oameni de media scrisa și audio, doctoranzi in comunicare, profesori universitari, reprezentanți ai trusturilor de media ale diferitelor culte religioase).

M&R 2015 afis

Invitații speciali ai evenimentului:

Knut Lundby – De la sacralizare la profanarea relației populației scandinave cu media, religia și conflictele politice
Johanna Summiala: Mediatizarea Ritualului Mortii
Ștefan Bratosin: Mediatizarea credinței

Conferința se va încheia cu o masă rotundă la care vor participa părintele Nicolae Dascălu, director al centrului de presă Patriarhiei Române, părintele Michel Kubler, fost editor șef la revista „La croix”, Franța, Luca Niculescu, director, radio RFI, Romania, și Valentin Vîlcu, director DC News, Romania.

Conferința este organizată de ECREA Media și Religia, în cooperare cu Școala Doctorală de Științe ale Comunicării din cadrul Universității București și AFCOM (Asociația Formatorilor în Jurnalism și Comunicare) și se va desfășura la Institutul de Studii Populare, Str. Alecu Russo nr 13-19, et. 1, ap 3. Sector 2, București.

Partenerii evenimentului: Banca Transilvania, Creative Ideas, podgoria Coconi
Pentru mai multe informații:
website : http://mediaandreligion.ro/

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.