Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

24 martie: Crowd Control lansează ultimul single și videoclip de pe LOADING PLEASE EP

0

Trio-ul Crowd Control lansează, marți, 24 martie în club Control, ultimul single și videoclip de pe LOADING PLEASE EP: Disney Puritains, o colaborare cu cvartetul indie-rock Harlequin_Jack.

Afis Crowd Control

Single-ul este prima cooperare a trio-ului cu o altă trupa locală și va dispune de un nou mix realizat de Fierbinteanu. Videoclipul este a doua colaborare cu regizorul-scenarist Răzvan Du, după clipul Brixton Riot și duce conceptul piesei într-o dimensiune utopică și suprarealistă.

Cel mai nou EP semnat de Crowd Control, LOADING PLEASE, a fost numărul 1 în topul iTunes Alternative Releases, o premieră pentru o trupă românească. În același timp, ultimul single Crowd Control, Brixton Riot, a fost pe locul 40 în topul eclecticfm – Piese esențiale 2014, iar EP-ul s-a clasat pe locul 10 Cele mai bune releasuri din 2014, al aceluiași radio.

Membrii trupei, Intimidatah – vocals, spoken-word, Răzvanescu – sintetizatoare, pian și Coshmelin – tobe și percuție sunt bucuroși să anunțe că live li se va alatura în premieră basistul Narcis Axinte aka Jackie Vegas.

Trio-ul are la activ două EP-uri lansate independent, GAME OVER și SELECT START și un al treilea, LOADING PLEASE, la casa de discuri internațională Dubkraft/ False Flag Operation. La palmaresul releasurilor se adaugă un album de remixuri GAME OVER REMIXED (pe care strălucesc DJ Undoo, Elektromekanik, Indie Jules și Inward String) și un album live GAME START PLEASE.

Crowd Control, virtuali:
www.facebook.com/CrowdControlRO
www.youtube.com/crowdcontrolro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.