21 de Nocturne – poezie, film de artă, filozofie, muzică

0

ARCEN – Asociația Română pentru Cultură, Educație și Normalitate lansează vineri, 21 august 2015, de la orele 21.00, proiectul „21 de Nocturne” în cadrul unui eveniment care va avea loc pe terasa blocului Magheru One.

„21 de Nocturne” este un proiect care se va desfășura în perioada august 2015 – februarie 2016 și care cuprinde o serie de 21 de evenimente dedicate poeziei contemporane, filmelor de artă, dezbaterilor filozofice și muzicii experimentale.

unnamed
Prima serie de nocturne se va desfășura în perioada 21 august – 4 septembrie, în fiecare vineri, începând cu orele 21.00, serie dedicată poeziei contemporane, muzicii și vinului, toate deasupra Bucureștiului, pe terasa blocului Magheru One.

În cadrul primei nocturne vor fi citite poeziile Adelei Greceanu, Domnicăi Drumea și ale lui Ioan Es. Pop, în cea de-a doua, poeziile lui Radu Vancu, Claudiu Komartin și Dan Coman, iar la cel de-al treilea eveniment, poeziile lui Mircea Cărtărescu, Florin Iaru, Traian T. Coșovei și Ion Stratan.

Poezie, muzică și vin sunt elementele care vor caracteriza primele 3 nocturne din cadrul celor 21, muzica fiind asigurată de Alexandru Anghel, iar vinul și întregul design al spațiului de către M60, partener al proiectului ARCEN.

Proiectul „21 de Nocturne” este o premieră pentru ARCEN, fiind primul proiect care are ca punct de interes în mod exclusiv cultura și fenomenele artistice contemporane.

Intrarea este liberă, dar accesul se face pe bază de rezervare.
Pentru rezervare: 0757.723.888 / 0726.685.974 / contact@arcen.info
Rezervarea se va face pentru fiecare eveniment în parte: 21 august, 28 august, 4 septembrie.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează