Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

21 de Nocturne – poezie, film de artă, filozofie, muzică

0

ARCEN – Asociația Română pentru Cultură, Educație și Normalitate lansează vineri, 21 august 2015, de la orele 21.00, proiectul „21 de Nocturne” în cadrul unui eveniment care va avea loc pe terasa blocului Magheru One.

„21 de Nocturne” este un proiect care se va desfășura în perioada august 2015 – februarie 2016 și care cuprinde o serie de 21 de evenimente dedicate poeziei contemporane, filmelor de artă, dezbaterilor filozofice și muzicii experimentale.

unnamed
Prima serie de nocturne se va desfășura în perioada 21 august – 4 septembrie, în fiecare vineri, începând cu orele 21.00, serie dedicată poeziei contemporane, muzicii și vinului, toate deasupra Bucureștiului, pe terasa blocului Magheru One.

În cadrul primei nocturne vor fi citite poeziile Adelei Greceanu, Domnicăi Drumea și ale lui Ioan Es. Pop, în cea de-a doua, poeziile lui Radu Vancu, Claudiu Komartin și Dan Coman, iar la cel de-al treilea eveniment, poeziile lui Mircea Cărtărescu, Florin Iaru, Traian T. Coșovei și Ion Stratan.

Poezie, muzică și vin sunt elementele care vor caracteriza primele 3 nocturne din cadrul celor 21, muzica fiind asigurată de Alexandru Anghel, iar vinul și întregul design al spațiului de către M60, partener al proiectului ARCEN.

Proiectul „21 de Nocturne” este o premieră pentru ARCEN, fiind primul proiect care are ca punct de interes în mod exclusiv cultura și fenomenele artistice contemporane.

Intrarea este liberă, dar accesul se face pe bază de rezervare.
Pentru rezervare: 0757.723.888 / 0726.685.974 / contact@arcen.info
Rezervarea se va face pentru fiecare eveniment în parte: 21 august, 28 august, 4 septembrie.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.