2015 – Interpretari Numerologice si astrologice

0

NumerologieFundatia Calea Victoriei va invita sambata, 31 ianaurie, la evenimentul 2015 – Interpretari Numerologice si astrologice.

Motto-ul acestui an ar putea fi „Schimbarea si comunicarea fac casa buna in 2015, alaturi de armonia in relatii”.

Impreuna cu Geo Pana, descoperim noi perspective asupra a ceea ce va aduce cu sine acest an, asupra tipurilor de energie dominante si a lectiilor de viata majore care strabat zodiile.

Ce vom discuta pe parcursul celor 2 ore:

  • Ce reprezinta acest an din punct de vedere numerologic (o prezentare a fiecarei luni si o interpretare individuala – strict pentru 2015)
  • Aspectele care vor fi prezentate in mod special: sanatatea, spiritualitatea, finantele, luarea deciziilor importante (lunile propice) si relatiile de cuplu
  • Aspectele astrologice importante (Cumpenele si aspectele planetare majore – la ce sa fim atenti/ precauti. Influentele eclipselor)
  • Explicarea unor aspecte numerologice utile pentru inceperea/incheierea unor proiecte/afaceri/relatii
  • Este un an care aduce multe schimbari, atat la nivel micro (personal), cat si macro (intregul Pamant/Univers). Daca vrem sa fim mai deschisi  si receptivi pentru ceea ce ne va aduce bun acest an si daca dorim ca actiunile noastre sa fie in concordanta cu Binele Nostru Suprem, atunci acest atelier va aduce mai multa claritate in ceea ce priveste anul 2015. 🙂

Lector:  Geo Pana

Data incepere: 31 ianuarie 2015; Ora curs: 12:00

Cost: 35 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 30 ron

Loc desfasurare: Fundatia Calea Victoriei – Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1

Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO

 

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.