200 de statii noi RATB!

0

RATB renovează staţiile de transport în comun! 2816 de staţii a avut RATB în 2008, cu 36 mai multe staţii comparativ cu 2007, conform site-ului oficial al RATB. În 2009, în următoarea perioadă de timp vor fi amenajate în Bucureşti 200 de staţii noi.

 

statia-calea-grivitei-2statia-calea-grivitei-1Un exemplu de acest gen este staţia Calea Griviţei” (linia autobuzului 133) Fotografiile alăturate sunt realizate în data de 27 iulie 2009 la staţia Calea Griviţei. (Florin Ghindă) 

 

Un articol în acest sens a fost publicat de ziarul Adevărul în data de 16 iulie 2009.

 

„Refugiile şi automatele de bilete sunt schimbările ce vor fi implementate în această perioadă în Capitală. Primele staţii RATB modernizate au fost montate pe Calea Plevnei, iar sistemul automatelor de bilete va fi funcţional în această toamnă în centrul oraşului. Aproximativ 200 de staţii ale mijloacelor de transport în comun din Bucureşti vor fi dotate cu refugii moderne până la sfârşitul acestui an. Primele au fost deja amplasate în sectoarele 1 şi 6, putând fi folosite de bucureştenii care circulă cu troleibuzele 66, 70, 85 şi 92, în zona Plevnei.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează