200 de statii noi RATB!

0

RATB renovează staţiile de transport în comun! 2816 de staţii a avut RATB în 2008, cu 36 mai multe staţii comparativ cu 2007, conform site-ului oficial al RATB. În 2009, în următoarea perioadă de timp vor fi amenajate în Bucureşti 200 de staţii noi.

 

statia-calea-grivitei-2statia-calea-grivitei-1Un exemplu de acest gen este staţia Calea Griviţei” (linia autobuzului 133) Fotografiile alăturate sunt realizate în data de 27 iulie 2009 la staţia Calea Griviţei. (Florin Ghindă) 

 

Un articol în acest sens a fost publicat de ziarul Adevărul în data de 16 iulie 2009.

 

„Refugiile şi automatele de bilete sunt schimbările ce vor fi implementate în această perioadă în Capitală. Primele staţii RATB modernizate au fost montate pe Calea Plevnei, iar sistemul automatelor de bilete va fi funcţional în această toamnă în centrul oraşului. Aproximativ 200 de staţii ale mijloacelor de transport în comun din Bucureşti vor fi dotate cu refugii moderne până la sfârşitul acestui an. Primele au fost deja amplasate în sectoarele 1 şi 6, putând fi folosite de bucureştenii care circulă cu troleibuzele 66, 70, 85 şi 92, în zona Plevnei.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.