Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

2 milioane de Euro într-un nou CENTRU DE STOMATOLOGIE

0

TRIDENT investeşte 2 milioane de Euro într-un nou CENTRU DE STOMATOLOGIE
 Clinica va fi dotată cu aparatură de ultimă generaţie şi un bloc operator cu 2 săli de chirurgie

exterior 1

Bucureşti, Septembrie 2015. Centrul de stomatologie TRIDENT, prima clinică de stomatologie ce abordează soluţia modernă de specializare a medicilor pe etape specifice ale tratamentului, prezentă pe piața stomatologică de 12 ani, investeşte 2 milioane de euro într-un nou sediu. Pacienţii vor beneficia de un spaţiu modern, unde specialiştii se vor remarca prin profesionalism şi servicii de calitate excepţională. Obiectivul este de a asigura un cadru de sănătate, unde lucrurile să se întâmple aşa cum este firesc să se întâmple în orice loc în care sunt trataţi medical oameni.

“Noua clinică va atrage o investiţie financiară de aproximativ 2 milioane euro. Suntem ghidaţi de profesionalism şi ne dorim pentru pacienţii noştri un loc de calitate şi cei mai buni medici, atât la nivel profesional, cât şi uman”, a declarat Dr. Florin Lazarescu – Director Asociat Trident Dental Esthetic Clinic.

Situat la numai 5 minute de vechiul sediu, în str. Louis Pasteur nr. 1 (zona Cotroceni), noul sediu al clinicii va cuprinde 9 cabinete, dintre care un bloc operator și o zonă dedicată exclusiv copiilor. Clinica va beneficia şi de o parcare proprie, subterană.

Blocul operator are două săli de operație complet echipate, conform standardelor, similar sălilor de chirurgie dintr-un spital, cu salon pre şi post operator şi sistem de ventilaţie controlată, cu posibilitatea de anestezie generală. În aceste condiţii, specialiştii în implantologie și chirurgie Oro-Maxilo-Facială vor putea oferi pacienţilor cele mai sigure şi performante servicii, iar intervenţiile chirurgicale dentare, precum şi implanturile, se vor desfăşura la un nivel optim şi cu cele mai bune rezultate.

În plus, clinica va deţine şi un cabinet special conceput pentru copii. Astfel, micuţii au acces la tratamente stomatologice performante, într-un cadru adecvat vârstei şi într-o atmosferă prietenoasă, toate acestea diminuând disconfortul pe care micii pacienţi îl simt la întâlnirile cu medicii stomatologi. O echipă de medici pedodonţi multidisciplinară este pregătită să ofere copiilor cele mai bune servicii.

Noul centru TRIDENT va deveni singurul spaţiu din Bucureşti construit cu funcţionalitate – clinică medicală, respectând toate normele de protecţie pentru pacient în caz de incendiu, curtemur sau alte pericole.

Informaţii Generale
Trident este prima clinica stomatologica ce abordeaza solutia moderna de specializare a medicilor pe etape specifice ale tratamentului. A fost infiintata in anul 2003 si este situata in Str. DR Leonte nr.8. Mai multe detalii gasiti pe www.clinicatrident.ro sau pe http://www.facebook.com/clinica.trident. Alaturati-va clinicii pe facebook si va asteapta multe surprize!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.