2 km de pista noua de bicicleta ca urmare a Crosului Petrom

0

In urma Crosului Petrom ce a avut loc pe data de 26 septembrie 2010  se vor adauga inca 2 km de pista de bicicleta. Potrivit metropotam.ro la acest cros au participat 2.200 de persoane.

Compania Petrom promite ca pentru fiecare participant la cros construieste cate un metru de pista de biciclete. „Ca şi până acum, pentru fiecare alergător la Cros, Petrom va amenaja un metru de pistă pentru biciclete. Până în prezent, Petrom a realizat deja 4.200 de metri de pistă, respectându-şi promisiunile făcute cu ocazia Crosurilor din 2008 şi 2009”, potrivit site-ului oficial petrom.com

Pistele construite pana acum sunt in parcurile Herastrau si Titan.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează