Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

1stEP revine cu cea de-a cincea ediție cu tema „antreprenoriatul în mediul online”

0

Între 13 și 15 mai Business Organization for Students desfăsoară cea de-a cincea ediție a proiectului 1stEP, având ca temă Antreprenoriatul în mediul online. Evenimentul va fi găzduit pe data de 13 mai de EY România (Bulevardul Ion Mihalache 15-17, București) și pe 14-15 mai de Publicis (Str. Iorga Nicolae, nr. 13, București).

banner

1stEP este un proiect marca Business Organization for Students ce se află la cea de-a cincea ediție. Acesta a luat naștere din pasiune pentru antreprenoriat pe data de 8 aprilie 2012, și are ca scop convingerea tinerilor că reușita în afaceri nu este imposibil de atins, iar obstacolele pe care le intampină un antreprenor în formare sunt ușor de depăsit dacă actionează cu pasiune și determinare.

Structurat pe trei zile tematice, proiectul își propune să ofere studenților cunoștințe din domeniul antreprenoriatului online prin intermediul unor speakeri cu experiență și renume în această industrie precum: Janina Nectara, Laura Mușuroaea, Maria Dragason, Mihai Holhoș, Silviu Iliuță și reprezentanți ai companiilor partenere.

Temele discutate în aceste zilele vor fi în ordinea următoare: Monetizare, Flexibilitate vs rigiditate, Social media, Freelancing, Personal branding, Trend vs stil, Online business management, Simulare – your own online business.

În prima zi a evenimentului studenții vor avea ocazia să învețe noi modalități de inovare și finanțare a afacerii de la câțiva dintre liderii de pe piața acestui domeniu (Philips și Marketizator).
Pe 14 mai, cinci dintre cei mai renumiți antreprenori din industria social media vor împărtăși câteva din secretele lor, inspirând tinerii prin poveștile experienței acumulate de-a lungul anilor. Nicio întrebare nu va rămâne fără răspuns.

Pe 15 mai, studenții vor avea ocazia de a pune în practică tot ceea ce au învățat în zilele precedente ajutați de către partenerii noștri de la EY România care îi vor îndruma în conturarea planului de afaceri ideal. De asemenea, vor putea lua parte la două case study-uri interesante și dinamice.

La sfârșitul celor trei zile, participanții vor fi răsplătiți pentru faptul că au avut curajul de a face primul pas spre viitorul lor. În acest sens, vor primi surprize și de asemenea, vor participa la un concurs pentru un premiu deosebit.

speakeri 1step ads8

Evenimentul este organizat cu sprijinul: Publicis, EY România, Philips, Genpact.

Pentru mai multe detalii despre 1stEP, puteți accesa site-ul http://bosromania.ro/1step/ sau pagina de Facebook.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.