15 noiembrie: Concert We Singing Colors@Teatrul Mignon

0

 

poster mignon
Trupa We Singing Colors va sustine un concert in Bucuresti, sambata, 15 noiembrie, incepand cu ora 20:00, la Teatrul Mignon (Bd. Hristo Botev nr.3).

La teatru, relatia cu publicul devine una ceva mai personala, iar cadrul e perfect pentru muzica We Singing Colors.

 
 “Recunosc, mi-e frica de teatru, asa cum mi-e frica si de chelneri. De aia, trebuie infruntat, trebuie cantat, trebuie vazut”, spune Andrei Hategan.

Concertul de la Mignon vine in completarea seriei de concerte improvizate in locatii neconventionale, pe care trupa le-a sustinut de-a lungul vremii, fie ca au fost pe lac in Cismigiu, fie intr-un taxi.

Recent, la Sofia, dupa ce au cantat in deschiderea concertului de club al lui Grant Hart (ex Husker Du), We Singing Colors au filmat si o sesiune acustica a piesei “Far, far, far”, pentru seria “Live on the Red Sofa”.

„Live на Червения Диван” – We Singing Colors – Far, Far, Far

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează