15 noiembrie: Concert We Singing Colors@Teatrul Mignon

0

 

poster mignon
Trupa We Singing Colors va sustine un concert in Bucuresti, sambata, 15 noiembrie, incepand cu ora 20:00, la Teatrul Mignon (Bd. Hristo Botev nr.3).

La teatru, relatia cu publicul devine una ceva mai personala, iar cadrul e perfect pentru muzica We Singing Colors.

 
 “Recunosc, mi-e frica de teatru, asa cum mi-e frica si de chelneri. De aia, trebuie infruntat, trebuie cantat, trebuie vazut”, spune Andrei Hategan.

Concertul de la Mignon vine in completarea seriei de concerte improvizate in locatii neconventionale, pe care trupa le-a sustinut de-a lungul vremii, fie ca au fost pe lac in Cismigiu, fie intr-un taxi.

Recent, la Sofia, dupa ce au cantat in deschiderea concertului de club al lui Grant Hart (ex Husker Du), We Singing Colors au filmat si o sesiune acustica a piesei “Far, far, far”, pentru seria “Live on the Red Sofa”.

„Live на Червения Диван” – We Singing Colors – Far, Far, Far

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.