Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

15 februarie, Alchemia: No More Drama PARTY!

0

Pe 15 februarie, intoarcem pe dos Sfantul Valentin si facem dramele sa devina istorie!

 

Vino cu orice obiect primit de la ex-ul/ ex-a ta care-ti trezeste amintiri triste si combina-te la o fapta buna! Doneaza-l la noi si il vom trimite mai departe catre o fundatie caritabila. Iar daca sunt obiecte foarte, foarte personale :), un artist le va folosi ca material de lucru intr-un proiect neconventional.

Continua eliberarea de drame sentimentale la un party unde o incheiem cu trecutul, ardem scrisori sau biletele, scoatem limba la Cupidon si il punem sa iti ceara scuze personal.

Iar pentru cei mai suparati dintre noi, avem un panou unde poti sa scrii necenzurat tot ce nu ai putut sa-i spui inainte de despartire.

Si in timp ce aruncam la gunoi urmele vechilor relatii, ascultam muzica pentru reactii pozitive, bem shot-uri vindecatoare si mergem mai departe fara drame.

Evenimentul are loc in ALCHEMIA, vineri, pe 15 februarie, de la ora 20.00.

no more drama Alchemia

Pentru mai multe detalii despre eveniment: http://on.fb.me/12tFcnc

———–

Parteneri media: Iqads, Sapte Seri, 121.ro, metropotam.ro

Supportive brands: Scrie despre tine / Editura Trei / Alchemia

 

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.