15 ani de „Fenomental” cu Vița de Vie & friends@Arenele Romane

0

15 ani de Fenomental – cel mai bine vândut album Vița de Vie (1 milion de exemplare) – vor fi sărbătoriți de către trupă pe 11 octombrie 2014, la Arenele Romane, împreună cu prietenii:

  • Paraziții, Gojira & Planeta H și K-gula
  • COMA, Niște băieți și Pinholes

vdv Fenomental 15 ani Poster Arene

“Dintre toate cele 8 albume lansate până acum, Fenomental este materialul care ne definește cel mai bine ca trupă în ochii publicului. Reprezintă esența noastră și ne reamintește, de fiecare dată, cine suntem de fapt. Este originea noastră și, din când în când, trebuie să ne întoarcem la origini pentru a merge mai departe. Fenomental este exact opusul albumului Acustic, ce reprezintă cealaltă bornă reprezentativă a discografiei noastre. Cele doua albume sunt Yin și Yang-ul nostru, ce, la o distanță de 15 ani, puse unul lângă celălalt, echilibrează perfect balanța Vița de Vie”, spune Adrian Despot

Open doors – 16.00

Tarife bilete Fenomental 2014@Arenele Romane

25 lei în perioada  1 iulie  – 14 septembrie

35 lei în perioada 15 septembrie – 11 octombrie

40 lei la intrare

Biletele se pot procura de pe www.iabilet.ro (Detalii, aici —> http://goo.gl/vfE39P)

Puncte „fizice” de vânzare   —> www.iabilet.ro

Event FB —> http://goo.gl/DMcXEO

ACCESUL PERSOANELOR SUB 18 ANI ESTE PERMIS DOAR ÎNSOȚITE DE UN ADULT

Vița de Vie înseamnă:

Adrian Despot (chitară & voce), Sorin “Pupe” Tănase (tobe), Cezar Popescu (chitară), Adrian Ciuplea (bass) & Mihai Ardelean (clape)

vitadevie.ro / fb.com/vitadevie

Sponsori: Coca Cola, Dorna, Bergenbier

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează