Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

14.000 de ore de practica in proiectul Cariera de Succes in Audit si Contabilitate

0

Proiectul „Carieră de succes în audit și contabilitate” a ajuns la final: REZULTATE

Joi, 22 octombrie 2015, începând cu ora 14:00, are loc la Facultatea de Administrație și Afaceri, Universitatea din București, conferința de închidere a proiectului „Carieră de succes în audit și contabilitate” (POSDRU/161/2.1/G/136223).
136223 - Afis conferinta inchidere
Proiectul „Carieră de succes în audit și contabilitate” a fost realizat în parteneriat de către
SC Arexim Audit SRL și Universitatea din București și s-a adresat studențiilor din regiunea București-Ilfov înmatriculați la o facultate cu profil economic, administrație publică sau marketing, propunându-și să îi asiste în procesul de tranziție către piața muncii.
Timp de 1 an și jumătate, o echipă mixtă formată de specialiști din cadrul Arexim Audit și Universitatea din București au asigurat derularea cu succes a activităților proiectului, obținând următoarele rezultate:
• 155 de stagii de practică de 90 de ore, derulate în cadrul a 8 organizații: Arexim Audit, Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP), Camera Consultanţilor Fiscali, AMPODCA, Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Idea Perpetua, Metro Cash&Carry România, Muzeul Municipiului București.
• 365 de studenți care au beneficiat de sesiuni de consiliere profesională și orientare în carieră.
• 3 campanii de informare cu privire la oportunitățile de consiliere și orientare în carieră, cu participarea a 200 de studenți și invitați din domeniile vizate de proiect.
• 10 vizite de studiu în cadrul instituțiilor partenere, cu participarea a 150 de studenți.
• 38 de premii acordate celor mai bune stagii de practică, în valoare de 41.500 RON.
• 15 studenți au fost implicați în înființarea și gestionarea unei întreprinderi simulate.

Proiectul „Carieră de succes în audit și contabilitate” (POSDRU/161/2.1/G/136223) a fost implementat de SC Arexim SA în parteneriat cu Universitatea din București și cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Pagina de Facebook a proiectului: https://www.facebook.com/Audit.Contabilitate.Arexim
Website: www.cariera-audit-contabilitate.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.