21 țări vor fi prezentate la Palatul Mogoşoaia în 17 aprilie 2011 – Global Village AIESEC

0

Cu AIESEC Bucuresti capitala devine un loc al diversității culturale

Pe data de 17 aprilie 2011, între orele 12:00-17:00, în Palatul Mogoșoaia, elevii proiectului GROW din cadrul AIESEC Bucuresti în colaborare cu Primăria Municipiului București organizează Satul Global ( Global Village ), eveniment sub al cărui nume stau nu mai puțin de 21 de culturi din toate colțurile lumii.

Având ca slogan „Dansează. Descoperă. Cântă. Degustă.”, evenimentul se află la cea de-a cincea ediție, după succesul din 2009 „Tu câte țări poți vizita într-o zi?” care a adunat aproximativ 5000 de participanți în Piața George Enescu din Capitală.

Anul acesta, Palatul Mogoșoaia va găzdui standuri reprezentative ale celor mai diverse culturi din întreaga lume astfel :

–         12 țări vor fi prezentate de internaționalii veniți în România în internshipuri : Chile, Nigeria, Japonia, Germania, Bulgaria, Taiwan, Brazilia, Olanda, Ucraina, Cambogia, Serbia, Polonia.

–         9 țări care vor fi ale elevilor din cadrul programului GROW 0.9 în colaborare cu ambasadele țărilor respective: China, Thailanda, Indonezia, Egipt, Tunisia, Africa de Sud, Camerun,  Suedia, Norvegia.

Satul Global ( Global Village ) este un eveniment interactiv în care publicul intră în contact diverse tradiții din jurul lumii și are ocazia să încerce pe viu dansuri, jocuri, preparate culinare și alte obiceiuri din țările prezente la târg.

Michal Zabkowski, trainer in cadrul programului GROW 0.9, vine în întâmpinarea ideii de multiculturalism, susținând că : „anul acesta vom avea ceva special, cu mai multe țări reprezentative, mai mulți vizitatori și de asemenea mai mulți studenți internaționali, întrucât vor veni traineri din întreaga țară pentru a induce bucureștenilor ideea de interculturalism. ”

Experienţa pe care o oferă participarea la acest proiect constituie un prilej pentru cei implicaţi să se cunoască mai bine, să lege noi prietenii, indiferent de etnia din care fac parte.

Îndrăzniți! Desprindeți-vă timp de câteva ore de cotidianul monoton și pășiți cu încredere într-un decor al diversității culturale unde, cu siguranță, veți avea multe de învățat.

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează