Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

21 țări vor fi prezentate la Palatul Mogoşoaia în 17 aprilie 2011 – Global Village AIESEC

0

Cu AIESEC Bucuresti capitala devine un loc al diversității culturale

Pe data de 17 aprilie 2011, între orele 12:00-17:00, în Palatul Mogoșoaia, elevii proiectului GROW din cadrul AIESEC Bucuresti în colaborare cu Primăria Municipiului București organizează Satul Global ( Global Village ), eveniment sub al cărui nume stau nu mai puțin de 21 de culturi din toate colțurile lumii.

Având ca slogan „Dansează. Descoperă. Cântă. Degustă.”, evenimentul se află la cea de-a cincea ediție, după succesul din 2009 „Tu câte țări poți vizita într-o zi?” care a adunat aproximativ 5000 de participanți în Piața George Enescu din Capitală.

Anul acesta, Palatul Mogoșoaia va găzdui standuri reprezentative ale celor mai diverse culturi din întreaga lume astfel :

–         12 țări vor fi prezentate de internaționalii veniți în România în internshipuri : Chile, Nigeria, Japonia, Germania, Bulgaria, Taiwan, Brazilia, Olanda, Ucraina, Cambogia, Serbia, Polonia.

–         9 țări care vor fi ale elevilor din cadrul programului GROW 0.9 în colaborare cu ambasadele țărilor respective: China, Thailanda, Indonezia, Egipt, Tunisia, Africa de Sud, Camerun,  Suedia, Norvegia.

Satul Global ( Global Village ) este un eveniment interactiv în care publicul intră în contact diverse tradiții din jurul lumii și are ocazia să încerce pe viu dansuri, jocuri, preparate culinare și alte obiceiuri din țările prezente la târg.

Michal Zabkowski, trainer in cadrul programului GROW 0.9, vine în întâmpinarea ideii de multiculturalism, susținând că : „anul acesta vom avea ceva special, cu mai multe țări reprezentative, mai mulți vizitatori și de asemenea mai mulți studenți internaționali, întrucât vor veni traineri din întreaga țară pentru a induce bucureștenilor ideea de interculturalism. ”

Experienţa pe care o oferă participarea la acest proiect constituie un prilej pentru cei implicaţi să se cunoască mai bine, să lege noi prietenii, indiferent de etnia din care fac parte.

Îndrăzniți! Desprindeți-vă timp de câteva ore de cotidianul monoton și pășiți cu încredere într-un decor al diversității culturale unde, cu siguranță, veți avea multe de învățat.

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.