Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

12 Days of Sins – 3 ani În Culise în casă nouă

0

Toate păcatele, toate conflictele, toată comedia, toate dramele se mută împreună cu ”familia”.

Primele zile din 2015 marchează un nou început pentru În Culise – trei ani de teatru celebrați prin 12 zile ”păcătoase” de spectacol. Între 9 și 20 Ianuarie vă invităm să ne vizitați la noul sediu de pe strada Hristo Botev nr. 25: noul ”acasă”.

afis 12 DAYS OF SINS

”12 Days of Sins” este evenimentul prin intermediul căruia ne-am propus să aducem în centrul preocupărilor tematice acele păcate împotriva cărora ne luptăm pe tot parcursul anului – lăcomia, trufia, avariția, invidia, desfrâul, furia, lenea, abuzul, prostia, ipocrizia, ura, nedreptatea. Spectacolele În Culise scot în față defectele societății și caricaturizează situații general valabile, aducându-le într-o zonă de entertainment de calitate. Râzi, plângi, suferi și simți că trăiești!

Odată cu atingerea vârstei magice (trei ani), echipa teatrului experimentează evoluția într-un spațiu nou, actual și potrivit pentru materializarea unei viziuni artisice progresiste. În cadrul evenimentului vă puteți bucura de primele titluri În Culise (cu intrare liberă) și de cele mai noi producții teatrale, printre care: Diamante și Narcotice, Clinica Sinucigașilor, Matrimoniale TV și alte câteva titluri surpriză.

Proiectul ”În Culise” este un vis care de-abia acum începe să își contureze forma dorită –  Cristian Bajora, directorul artistic, a reușit să creeze și să suțină o comunitate activă a iubitorilor de teatru independent. Actorii au devenit un brand, iar spectatorii au reușit să înțeleagă și să se identifice cu acest fenomen care poartă numele de În Culise – un teatru ”altfel”, cu spectacole actuale, neconvenționale, care oferă publicului mai mult decât o simplă poveste spusă pe scenă – o experiență memorabilă, care nu poate fi retrăită în niciun alt spațiu independent.

Între 9 și 20 Ianuarie alege-ți păcatul favorit și și vino să vezi cum sfârșesc personajele noastre viciate în noul sediu de pe Hristo Botev 25 (Copper’s Pub). Detalii despre fiecare spectacol găsești pe www.inculise.ro, iar rezervările se fac la 0735026762 sau online pe http://inculise.ro/rezervari-online/.

Mulțumim partenerilor: Șapte Seri, Teatral.ro, OrașulM.eu, Ziarul Metropolis, PeLipscani.ro, Metropotam.ro, Concerte-azi.ro, Cinemagia, Raftulcuidei.ro, CalendarEvenimente.ro, Port.ro, ArtWe, Anyplace.ro, IQool, Diseară.ro, Urban.ro, Teatru.Pro, Zile și Nopți, Ileana Andrei.ro, Revista Cațavencii.


Programul integral al evenimentului

Vineri 9 Ianuarie

19:00 Ca la Iunion (Avanpremieră)

21:30 Stand Up Comedy Maria, Mincu și Costel

23:00  PARTY

Sâmbătă 10 Ianuarie

15:00 Povești despre tine (intrare liberă)

19:00 Cum se duce totul dracu’ (Premieră)

21:30 iELE – show de improvizație

23:00 PARTY

Duminică 11 Ianuarie

19:00 Ghengbeng (Premieră)

Luni 12 Ianuarie

20:00 Monoloagele Vaginului (intrare liberă)

Marți 13 Ianuarie

20:00 Common Lives sau Așa se întâmplă cu toți oamenii obișnuiți (intrare liberă)

Miercuri 14 Ianuarie

20:00 Trei Piese Scurte Fără Sex (intrare liberă)

Joi 15 Ianuarie

19:00 Spectatorul Condamnat la Moarte(intrare liberă)

Vineri 16 Ianuarie

19:00 Scrisori către Rita: The Show

21:30 Stand Up Comedy

23:00 PARTY

Sâmbătă 17 Ianuarie

19:00 Diamante și Narcotice (Avanpremieră)

21:30 iELE – show de improvizație

23:00 PARTY

Duminică 18 Ianuarie

15:00 Audiția (intrare liberă)

19:00 Clinica Sinucigașilor (Avanpremieră)

Luni 19 Ianuarie

20:00 Domnișoara Iulia (Avanpremieră)

Marți 20 Ianuarie

20:00 AKASĂ (Avanpremieră)

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.