12 afaceri sociale si-au etalat produsele la prima editie a targului “Gifts for the Good”

0

 

Mesteshukar ButiQ, Concordia Bakery, Chance for Life, Nazarcea Group, Scufita Rosie, ACSIS, UpsideDown, Sacosa de Panza, Mia’s Children, Sanatate Dulce, Cosul de Legume sau Touched Collection sunt cele 12 afaceri sociale  care si-au etalat produsele la prima editie a targului de Paste al Afacerilor Sociale – “Gifts for the Good”, care a avut loc vineri, 29 martie la HUB Bucharest.

Apreciat atat in randul expozantilor cat si al vizitatorilor, Targul de Paste al Afacerilor Sociale“Gifts for the Good” reprezinta un prim pas pe care K Consulting Management and Coordination si partenerii sai in acest demers:  HUB Bucharest , Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile si  Institutul de Economie Sociala il fac catre o colaborare fructuoasa intre antreprenoriatul social, mediul business si agentiile de PR si publicitate.

Proiectul “Gifts from the Good” este gandit sa sustina comunitatea de antreprenoriat social prin promovarea produselor si serviciilor oferite de afacerile sociale catre un public select si prin facilitarea schimbului de informatii si experienta intre mai multe initiative de acest gen.

La eveniment au participat pe langa publicul larg, peste 50 de reprezentati ai unor companii mari din Bucuresti, agentii de publicitate, organizatori de evenimente, reprezentati ai societatii civile si reprezentati ai mass-media.

Fotografii de la targ regasiti la acest link. Pentru orice poza la rezolutie inalta, nu ezitati sa-mi scrieti.

 

Gifts from the Good - Targul de Paste al Afacerilor Sociale

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează