12 afaceri sociale si-au etalat produsele la prima editie a targului “Gifts for the Good”

0

 

Mesteshukar ButiQ, Concordia Bakery, Chance for Life, Nazarcea Group, Scufita Rosie, ACSIS, UpsideDown, Sacosa de Panza, Mia’s Children, Sanatate Dulce, Cosul de Legume sau Touched Collection sunt cele 12 afaceri sociale  care si-au etalat produsele la prima editie a targului de Paste al Afacerilor Sociale – “Gifts for the Good”, care a avut loc vineri, 29 martie la HUB Bucharest.

Apreciat atat in randul expozantilor cat si al vizitatorilor, Targul de Paste al Afacerilor Sociale“Gifts for the Good” reprezinta un prim pas pe care K Consulting Management and Coordination si partenerii sai in acest demers:  HUB Bucharest , Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile si  Institutul de Economie Sociala il fac catre o colaborare fructuoasa intre antreprenoriatul social, mediul business si agentiile de PR si publicitate.

Proiectul “Gifts from the Good” este gandit sa sustina comunitatea de antreprenoriat social prin promovarea produselor si serviciilor oferite de afacerile sociale catre un public select si prin facilitarea schimbului de informatii si experienta intre mai multe initiative de acest gen.

La eveniment au participat pe langa publicul larg, peste 50 de reprezentati ai unor companii mari din Bucuresti, agentii de publicitate, organizatori de evenimente, reprezentati ai societatii civile si reprezentati ai mass-media.

Fotografii de la targ regasiti la acest link. Pentru orice poza la rezolutie inalta, nu ezitati sa-mi scrieti.

 

Gifts from the Good - Targul de Paste al Afacerilor Sociale

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează