Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

110 Ani de Salvare a Vietii – Balul Salvarii 2016

0

Pe data de 28 Iulie 2016, Societatea de Salvare Bucuresti si Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, au celebrat 110 ani de Medicina de Urgenta Prespitaliceasca in Romania. Tot sistemul de management situatii de urgenta din Bucuresti–Ilfov si din toata tara – personal medical ambulanta, ISU, Jandarmeria, Politia, STS, Prefecturi, au sarbatorit, intr-o locatie de poveste, Le Château – Castelul din Inima Orasului, alaturi de Societatea de Salvare Bucuresti si Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, o istorie de nepretuit: 110 ani de de salvat vieti impreuna. 

SABIF (935)

Amfitrionii serii, Presedintele Societatii de Salvare Bucuresti, Dr. Cristian Grasu si Managerul General al Serviciului de Ambulanta Bucuresti- Ilfov, doamna Dr. Alis Grasu, au dovedit inca o data profesionalismul si longevitatea acestei Societati. Florin Grigore, un sustinator al proiectelor si evenimentelor Societatii de Salvare, a moderat cu succes aceasta seara remarcabila si a incurajat camaraderia si socializarea, intr-un context aparte, intre cei care lucreaza zilnic in sistemul de urgenta.

Un moment important in cadrul Balului a fost Gala de Premieri a personalului Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov. Pentru inmanea premiilor, au urcat pe scena personalitati precum Directorul Executiv al Directiei de Sanatate Publica Bucuresti – Dr. Cristina Pelin, Secretar de Stat in Ministerul Sanatatii – Dr. Corina Pop si Dr. Claudia Mahu, Prefectul Municipiului Bucuresti – Nicolae Petrovan, Decanul Facultatii de Medicina a UMF „Carol Davila” – Prof. Dr. Catalin Carstoiu, dar si domnul Nicolae Banicioiu, care i-au laudat si incurajat pe toti cei care se dedica intru totul pentru a ne salva viata, si mai ales pe cei sase premianti a caror munca din acest an a fost uimitoare:

Medicul de consultatii al anului 2015 – Ghioalda Mihai

Medicul de urgente al anului 2015 – Diana Iordache

Asistentul anului 2015 – Caputa Ionela

Ambulantierul anului 2015 – Banu Florin

Operatoarea anului 2015 – Breazu Cornelia

Voluntarul anului 2015- Cosmin Terentiac

Programul artistic a fost asigurat de catre : Florin Grigore, Star Music Band, Veran Zorila, Claudia Pavel si cuplul de dansatori condus de catre George Mihalache, care au reusit sa-i aduca pe cei aproximativ  500 de invitati pe ringul de dans, toata seara.

Acest eveniment nu ar fi fost posibil fara: Wise Advertising, City Insurance, Le Chateau- Castelul din Inima Capitalei, Carrefour, Aqua Carpatica, Billa, Alira, Raiffeisen, Bancpost, Nescafe, Nestle, Cutia cu Poze, Ana Hotels, Top Production, Evo.tv.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.