100 000 de tineri vor vorbi exceptional in public pana in 2025

0

Ajuta-ti copilul sa vorbeasca bine in public

Visul meu e ca in anul 2025, sa fie 100 000 de tineri care vorbesc exceptional datorita cursului pe care l-am dezvoltat.

Logo final speakers arena

Vorbitul in public este o abilitate cu ajutorul careia iti poti creste stima de sine repede. Increderea in fortele proprii te ajuta sa vorbesti bine in public. Asa ca in acest curs se creaza o sinergie intre cele doua pentru un rezultat spectaculos.

Doi specialisti colaboreaza pentru acest curs:

Razvan Daba public speaking coach si Romelia Dragnea psiholog specializat in copii. Impreuna ii sprijina pe tinerii din clasele 1-12 sa vorbeasca exceptional in public si sa aiba incredere ca pot face tot ce isi doresc.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează