10 motive ca sa concurezi la Bucharest Dance Festival!

0

Dance your soul!

Ars Nova organizeaza in perioada 8-9 noiembrie, la Palatul National al Copiilor, cea mai spectaculoasa competitie de dans din Romania: Bucharest Dance Festival 2014!

Iata de ce ar fi indicat sa participi:
Competitia va fi una de amploare si va cuprinde 17 discipline la care te poti inscrie;
Premiile acordate vor fi in valoare de 2000 de euro;
Clubul cu cel mai mare numar de dansatori inscrisi la concurs va primi 1000 de euro;
Vor fi 2 zile de dans incendiare, organizatorii promit un show impresionant;
Ai ocazia sa cunosti oameni interesanti care impartasesc aceeasi pasiune cu tine;
Ai sansa sa te inspiri, sa faci schimb de experienta si sa inveti de la cei mai buni dansatori;
Profesori si coregrafi din intreaga lume vor sustine seminarii in cadrul concursului.
Vei fi jurizat de un juriu national si international calificat , cu experienta, care va tine cont pentru nota finala de continutul tehnic, coregrafie, impresie generala si de prezentarea ta.
Taxele de inscriere sunt foarte mici si pornesc de la 15 euro.
10 Vei intra in comunitatea noastra si vei fi la curent cu toate evenimentele din domeniu, avand mai multe sanse sa participi, pe viitor, la competitii internationale.
CONTACTEAZA-NE!
Te-am convins? Vino sa mai adaugi un trofeu sau o medalie in palmaresul tau si sa castigi premii consistente la evenimentul anului.

Pentru detalii, intra aici:
bucharestdancefestival.com

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează