Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

10 burse educationale pentru elevii de 10 care doresc sa invete robotica si programare!

0

Pe data de 24 august 2017, Academia inventeaza.ro (www.academia.inventeaza.ro) anunta lansarea proiectului „Burse educationale in domeniul Roboticii – 10 pentru 10”, ed. 3!

Burse_Robotica_Academia_inventeaza_1

Proiectul are ca scop principal sustinerea tinerilor de exceptie care au incheiat anul scolar 2016-2017 cu nota 10 pe linie, in vederea participarii gratuite la cursurile de robotica oferite de Academia inventeaza.ro  (www.academia.inventeaza.ro) pentru deprinderea de notiuni practice de programare, robotica, electronica si mecanica.

Finantarea se asigura exclusiv din sursele proprii ale Academia inventeaza.ro pentru sustinerea tinerilor in vederea deprinderii de competente in domeniul IT/Robotica iar in cadrul proiectului va fi oferit un numar maxim total de 10 burse.

Inscrierile se pot face on-line pe http://www.academia.inventeaza.ro/inscriere-cursuri

Confirmarea locului se face numai in baza incheierii contractului de studii. La semnarea contractului sunt necesare urmatoarele documente in copie xerox, in doua exemplare: carnet de note vizat din care sa reiasa situatia scolara (10 pe linie) si/sau diploma de merit sau premiu (daca este cazul).

(1) Atentie, locuri limitate! (doar 10 locuri).

(2) Ocuparea celor 10 locuri se va face numai in ordinea semnarii contractului de studiu.

(3) Se adreseaza exclusiv elevilor care au media generala 10 (nu FB), adica din clasele V-XII.

(4) Nu include kit-ul robotic si laptop-ul necesar pentru programarea robotului.

(5) Data limita de confirmare a locului este 17 septembrie 2017, in limita locurilor disponibile.

(6) Cursurile vor avea loc numai in Bucuresti, in perioada 25 septembrie 2017 – 18 februarie 2018.

(7) Valabil pentru Modulul I si Modulul II pentru cei care nu au absolvit niciun alt modul de curs din cadrul Programului Academia inventeaza.ro.

(8) Bursa se ofera pentru un singur modul de curs si nu se aplica celor care au beneficiat in trecut de aceasta facilitate.

DESPRE PROGRAM

Academia inventeaza.ro (www.academia.inventeaza.ro) este un program educational de tip STEAM*, care are la baza deprinderea de notiuni practice de Programare, Robotica, Electronica si Mecanica. Programul imbina utilizarea tehnologiei cu joaca educativa si este complementar cunostintelor dobandite la scoala de copiii cu varste cuprinse intre 7 si 17 ani.

*Acest program este dezvoltat pe baza conceptului educational de tip STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts and Mathematics), avand o abordare interdisciplinara si aplicata. Fiind o activitate complementara programului scolar obligatoriu, scopul principal al Academia inventeaza.ro este acela de a invata tinerii CUM sa puna in aplicare, in viata de zi cu zi, cunostintele dobandite la scoala. astfel, STEAM integreaza cele cinci discipline intr-o paradigma de invatare care corespunde cerintelor prezente sau viitoare ale lumii reale.

SOCIAL MEDIA

Puteti vedea in timp real CUM este la Atelierele de Robotica,

•    pe Facebook: http://www.facebook.com/academia.inventeaza.ro sau

•    pe Instagram http://www.instagram.com/academia.inventeaza.ro
Pentru orice alte detalii, ne puteti contacta pe adresa de e-mail academia@inventeaza.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.