Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

1 noeimbrie / Festivalul IMPRO se incheie cu Scene din viata lui Bogdan Serban

0
Festivalul de teatru improvizat Improfest se va încheia sâmbătă, 1 noiembrie, începând cu ora 20.00, cu Scene din viața lui Bogdan Șerban. Chiar  pe scena Teatrului Lipscani.

Înainte de a fi una dintre vocile Radio Guerrilla, Bogdan Șerban era un actor care, printre repetiții, spectacole și turnee strecura și câteva emisiuni la Radio Minisat Târgoviște. Însă din 2004, odată cu apariția Radio Guerrilla, s-a înrolat în rândurile luptei împotriva alienarii via media. De mai mulți ani, susține cultura alternativă (muzică, dans, teatru, film, carte etc.) în cadrul mai multor emisiuni – Radio Top Show, LogOut, Guerrilive – dar și în diverse publicații (print și online) precum Dilema Veche sau www.cooperativaurbana.rounde are o rubrică de interviu saptămânal dedicată muzicii alternative românești. 

bogdan serban

În cadrul spectacolului, “Scene din viața lui Bogdan Șerban”, regizorul Radu Dragomirescu va încerca să ne prezinte o imagine mult mai intimă a acestuia. Răspunsurile la întrebări banale sau dimpotrivă, de-a dreptul indiscrete, vor fi pretextul unor momente spontane de cântece, poezii și scenete. Tabietul său de a bea, oriunde merge, un espresso dublu fără zahar sau lapte și un pahar cu apă plată la temperatura camerei, se poate transforma în cea mai savuroasă scenetă. Declarația“Creativitatea este o amantă pretențioasă” poate lua forma unei amuzante dedicații muzicale. Iar o amintire din copilărie poate deveni o poezie ce va face ravagii pe Facebook. “Vinovații” de aceste momente pline de haz și emoție sunt membrii mereu surprinzătoarei și cunoscutei trupe Improvisneyland, al cărei motto este Râzi inteligent”. Ei vor pândi fiecare ocazie de a puncta cele mai inspirate răspunsuri.

Astfel, ultima zi de festival se va încheia în forță cu o seară în care vei asista la transformarea formatului de talk-show în cel mai captivant spectacol – grație nebuniei creative a improvizației.

Biletele se găsesc pe bilete.ro

Detalii despre festival, pe www.improfest.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.