1 iunie, Halele Carol: Symphactory Orchestra, Alexandrina, Maria Raducanu, Lucia, The Mono Jacks, Travka, Kumm, Cred că sunt extraterestru cântă pentru 3 copii care au câștigat lupta cu cancerul

0

1 iunie, Caritabil Fest

Symphactory Orchestra, Alexandrina, Maria Raducanu, Lucia, The Mono Jacks, Travka, Kumm, Cred că sunt extraterestru cântă pentru 3 copii care au câștigat lupta cu cancerul.

Lume, lumee, e festival nou în oraș.

Caritabil-Fest

Copacul cu haine, în parteneriat cu Starea Nației și Expirat-Halele Carol, organizează Caritabil Fest, un concert maraton ce va avea loc pe 1 iunie, începând cu ora 18, dedicat copiilor nevoiași. Această primă ediție are scopul de a strânge fonduri pentru 3 adolescenți care au scăpat de cancer,  cu șanse mari de supraviețuire, ce provin din familii fără posibilități financiare.

Nu se strâng bani pentru operații, ci pentru nevoile personale (rechizite, haine, alimente, etc). Donația minimă este de 50 de lei, iar banii vor fi strânși într-o urnă sigilată, aflată la intrare. La sfârșitul evenimentului, banii vor fi numărați de organizatori (poate participa și publicul), apoi vor fi predați pe baza unui proces-verbal Asociației Magicamp, care, la rândul ei, va dona banii în conturile familiilor celor 3 adolescenți.

* Primul caz, al lui Cătălin, un adolescent care a avut cancer la cap, poate fi urmărit aici: http://bit.ly/2qqmTBe
* Al doilea caz, al Andreei, o adolescentă care a scăpat de leucemie, poate fi urmărit aici: http://bit.ly/2qU2fdp
* Celălalt de-al treilea caz (al lui Teo, de 13 ani, care s-a luptat timp de 3 ani cu un  cancer la pancreas) va fi prezentat va putea fi văzut pe 31 mai pe pagina Caritabil Fest.

Artiștii/trupele care au răspuns afirmativ și cărora le mulțumim din suflet sunt:

Symphactory Orchestra – strings (muzică clasică)
Alexandrina
Maria Raducanu
Lucia
The Mono Jacks
TRAVKA
KUMM
Cred Ca Sunt Extraterestru
The Amsterdams
EYEDROPS
Greetings Sugar
JINXY VON D’ERS
NEXT EX
#2Fire2Paie
EVENT FB – FB.com/events/270159246726048

Ne găsiți pe FB.com/CaritabilFest

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.