1 iunie @ Acuarela in Bucuresti

0

Sambata, 1 iunie, de Ziua Copilului, Acuarela (Bucuresti) va invita la jocurile copilariei, intr-o atmosfera de poveste, incepand cu orele 17:00 si pana in seara.

Nu vor lipsi gustarile poznase (pufuleti, pufarine, vata de zahar, corcoduse), jocurile strengaresti, acompaniate de muzica jam cu instrumente de jucarie.

Intrarea este libera libera, iar rezervarile se pot face la: 0745662889

Evenimentul poate fi gasit aici: https://www.facebook.com/events/531682546888411/

Acuarela 1 Iunie (1)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează