Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

1500 de ciclisti vor lua startul in aventura Riders Club, la ZIUA B

0

Riders Club si partenerul sau Ciuc Natur Radler se pregatesc sa dea startul celui mai important eveniment de ciclism pentru amatori din calendarul competitional 2014, invitand intreaga comunitate de rideri la ZIUA B.

riders club

ZIUA B – 12 aprilie 2014, Centrul Expozitional Exporom – se anunta a fi o zi a Bucuriei de a merge cu Bicicleta pe 3 trasee de poveste, in imediata vecinatate a Bucurestiului. Frumusetea celor 4 paduri si 5 lacuri, la doar 4 km de statia de metrou Pantelimon, ofera oricarui ciclist posibilitatea de a lua startul in marea competitie sau, pur si simplu, de a alege o cursa de agrement cu familia sau prietenii.

Inscrierile se mai pot face pana miercuri, 9 aprilie ora 12:00, pe site-ul www.RidersClub.ro, iar participantii au posibilitatea de a alege traseul adaptat nivelului propriu de abilitate si experienta: o tura de 65 de km, un traseu de 32 km si un traseu mai scurt, de doar 20 km. Traseul scurt este accesibil atat ciclistilor dornici de relaxare, cat si copiilor intre 6 si 14 ani, insotiti de parinti. Piesa de rezistentă a evenimentului o constituie, cu sigurantă, traseul EPIC de 65 de km, cel mai lung traseu din zona Bucuresti, care va propune riderilor experimentati o aventura de neuitat printr-o schimbare pemanentă de peisaj.

„12 aprilie 2014 ne dorim sa fie o zi speciala pentru cei aproximativ 1.500 de rideri care si-au anuntat participarea la ZIUA B. Acesta este primul eveniment din acest an oferit celor peste 6.000 de membri Riders Club. Rezultatele din sezonul 2013, an in care am lansat sistemul cu un calendar de 15 evenimente la nivel national, dar mai ales comunicarea cu comunitatea membrilor Riders Cub, ne-au intarit convingerea ca ciclismul, pe langa pasiune, este placerea de a face miscare in natura, de a te antrena si a intra in competitie, de a te relaxa intr-un mod cu totul special. Ne dorim ca toate acestea sa fie descoperite de cat mai multi oameni, in consonanta cu sloganul Riders Club din acest an – „fiecare traseu, o poveste”. Astfel, speram ca spectacolul naturii, traseele deosebite, momentele supriza si intreaga organizare a evenimentelor Riders Club, la cele mai inalte standarde, sa ofere o noua experienta si sa aduca buna-dispozitie tuturor participantilor.”, a declarat Catalin Mocuta, Presedinte MPG.

Valoarea totala a premiilor si beneficiilor oferite participantilor la ZIUA B depaseste echivalentul sumei de 20.000 euro. La finalul curselor, vor fi organizate 44 de podiumuri si toti riderii inscrisi in concurs vor participa la o super tombola cu premii deosebite. Rezultatele vor fi disponibile in cadrul Digital Info Center, pe 20 de tablete sau chiar pe propriul telefon mobil, prin intermediul unei retele Wi-Fi.

Cele mai importante momente ale cursei vor fi imortalizate si transferate pe pagina de Facebook a fiecarui ciclist, prin intermediul aplicatiei Riders Club. Astfel, alaturi de sponsorii evenimentului, ne respectam promisiunea de a face din ZIUA B o zi speciala pentru fiecare.

 „Am gandit ZIUA B ca pe acea Zi in care fiecare rider sa simta Bucuria unei experiente unice, ce va ajunge in albumul cu amintiri si va fi rememorata cu placere si povestita prietenilor. In sambata din Weekendul Floriilor, indiferent ca e vorba de rideri, copii si insotitori, sau membrii echipei organizatorice, fiecare participant la ZIUA B va avea ocazia de a-si trai propria aventura in mirajul verdelui crud de Primavara. Cei care ne-au urmarit anunturile din ultimele doua luni sunt la curent cu o mare parte dintre pregatirile noastre. Bineinteles, am pastrat si multe surprize care-i vor astepta pe concurenti la start sau la finish, dupa caz.”  explica Ovidiu Cocieru, Director de Evenimente MPG.

ZIUA B – o cursa pentru toti, la standarde inalte.

Participantii la ZIUA B vor beneficia de un eveniment organizat la standarde de exceptie:

 • 3 trasee, la alegere, in functie de nivelul propriu de abilitate si experienta: o tura de 65 de km, un traseu de 32 km si un traseu mai scurt, de doar 20 km, accesibil si copiilor;
 • Cel mai lung traseu din zona Bucuresti, de 65 de km, pentru ciclistii cei mai experimentati;
 • Premii si beneficii in echivalentul a peste 20.000 euro;
 • Cel mai performant sistem de cronometrare, MPG fiind Partener Oficial al MyLaps Timing Systems pentru Romania;
 • Comandament de interventie si comunicatii de urgenta;
 • Rezultate digitale prin Digital Info Center;
 • Start in valuri;
 • Activitati pentru copii;
 • Zona de distractie;
 • Masaj de relaxare dupa cursa;
 • Foto corner;
 • Spalare biciclete;
 • Catering;
 • Aproximativ 250 de persoane implicate in organizare (echipa MPG, voluntari, sponsori, fotografi).

ZIUA B este primul eveniment al Calendarului Riders Club 2014, ce va fi urmat de alte 15 evenimente, toate unite de acelasi sistem de clasamente. Astfel, in acest an, Riders Club mai are programate evenimente de ciclism pentru amatori in Constanta, Caldarusani (jud. Ilfov), Bicaz (jud. Neamt), Comana (jud. Giurgiu), Medias (jud. Sibiu), Campulung-Muscel (jud. Arges), Predeal (jud. Brasov), Gura Humorului (jud. Suceava), Paulesti (jud. Prahova), Bacau, Targu Mures (Jud. Mures), Bucuresti si, din nou, Cernica (jud. Ilfov). Calendarul Riders Club 2014 poate fi consultat pe www.RidersClub.ro.

Despre Riders Club

Riders Club este comunitatea amatorilor de ciclism din Romania, diferentiati pe niveluri de abilitate si performanta, care participa la evenimentele dedicate acesteia, la nivel national, pe durata unui intreg sezon anual. La baza sistemului se afla platforma online www.RidersClub.ro, care centralizeaza intreaga activitate a membrilor. Pagina personala a fiecarui rider inscris, pagina fiecarui eveniment din calendar si clasamentele generate pe niveluri de abilitate sunt principalele functionalitati care vor oferi o experienta completa fiecarui membru. Calendarul Riders Club 2014 este disponibil pe www.RidersClub.ro.

Despre MPG

MPG este lider de piata pe segmentul proiectelor sportive adresate practicantilor amatori, avand sub coordonare peste 600 de evenimente pe an, acoperind intreg parcursul anului. MPG coordoneaza sisteme nationale pe 3 sporturi – tenis (www.tenispartener.ro), ciclism (www.ridersclub.ro) si alergare (www.runfest.ro), precum si un sistem de campionate sportive  pe 10 discipline, in Bucuresti, accesat de peste 100 de companii (Romanian Corporate Sports – www.corporatesports.ro). In plus, proiectul pentru copii – Tenis10 (www.tenis10.ro) a fost nominalizat ca finalist al European CSR Awards 2013.

Platformele de evenimente sportive gestionate de MPG au generat o baza de membri de peste 60.000 de persoane, cu care se comunica permanent, prin intermediul unor moderne platforme online comprehensive si coerente, ce includ si componenta de social media. Proiectele MPG atrag, in general, oameni cu personalitate din categoria „trendsetters”, cu motivatii aspirationale puternice.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.