Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

♫ Soundcheck 021 Fest – ediția I | SUBCARPAȚI | AFO | ARGATU | FANTOME (New) ♫

0

 Prima ediție!

 

Prima ediție a Soundcheck 021 Fest își va deschide porțile la București, pe 30 mai, la Arenele Romane. Cu Subcarpați, Argatu, AFO și noul proiect ce va fi lansat în cadrul evenimentului – Fantome (by Culese din cartier).

Da, Soundcheck Fest are 021 în coadă. 021 vine de la prefixul Bucureștiului, orașul ce va găzdui prima ediție. Iar prima proba de sunet se va da pe 30 mai, la Arenele Romane.

Soundcheck Fest 021 editia 1

Este primul festival care lasă ușile deschide în timpul probelor de sunet. Editia pilot de anul ăsta va fi, cu siguranță, interesantă: avem 3 premiere, iar seara se inchide cu  un concert marca Subcarpați.

EVENT FB – www.FB.com/events/1594816414068740

Pagina FB – www.FB.com/SoundcheckFest

Revenim curând cu mai multe detalii.

LINE-UP

 SUBCARPAȚI

www.facebook.com/subcarpati

www.youtube.com/blanoz

www.subcarpati.com

Subcarpați este cea mai cunoscută trupă de hip-hop din zona de muzică indepedentă, care a reușit să urce în preferințele comunității alternative din România într-un timp foarte scurt. Proiect născut pe 1 decembrie 2010, odată cu lansarea primul albumul ce îi poartă numele, Subcarpați este una dintre puținele trupe românești care reușește să umple până la refuz cluburile și spațiile în care se țin concertele. A participat la mai multe festivaluri pentru românii din Diaspora. Discografia poate fi descărcată gratuit de pe www.subcarpati.com

AFO

www.facebook.com/AFOEMILTELEAGA

www.youtube.com/AFORICTV

Discografie

SDST – Mecanismul de Modificare a Minții Umane (2007)
2012 (2009)
Fiul Omului (2011)
Preludiul lu’ Teleagă (2012)
Subțire de vară. EP cu Sagace (2013)
Original EP cu Big Blunt (2013)

ARGATU

facebook.com/Argatu.Falticeni

youtube.com/oldsickon

Argatu, proiect marca Culese din cartier, creează muzică încă de la 17 ani. Fiecare album al lui a incercat să aducă un element inovativ, o mică schimbare. De la album la album, calitatea soundului și tehnicile de producție s-au maturizat. Puteți asculta și downloada gratuit discografia Argatu de pe www.subcarpati.com

Fantome – lansare proiect nou, marca Culese din cartier

Culese din Cartier prezinta Fantome, cel mai nou proiect și cel mai diferit ca și sound. Desi, de obicei, conceptul Culese din Cartier abordează sunetul folcloric românesc, Fantome atacă, de această dată, o direcție lăutărească urbană și nostalgică. 

Biletele se pot cumpăra de pe www.myticket.ro, la prețul de 55 de lei bucata, începând cu 23 februarie (ora 12).

 Soundcheck Fest este organizat de NOA Event.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.