„De bunăvoie pentru Bucureşti”, bursa de voluntariat de la Fundația Comunitară Bucureşti

0

Fundaţia Comunitară Bucureşti lansează primul său proiect: „De bunăvoie pentru Bucureşti”.

„De bunăvoie pentru Bucureşti”este un program de voluntariat, în care oamenii care vor să facă un bine găsesc zeci de ocazii să-și folosească talentele și calitățile pentru comunitate.


În etapa de lansare, 16 organizaţii şi peste 30 de proiecte sunt în căutare de oameni cu talente artistice, pasiuni de împărtăşit, cunoștințe de IT sau dorința de a lucra cu copiii, bătrânii sau animalele.

Programul funcționează pe o platformă online, unde diferite organizații din oraș își înscriu proiectele, iar voluntarii pot alege activitățile în care își pot pune în valoare calitățile. Dacă ai avut mereu dorința de a da o mână de ajutor altora, dar nu ai știut unde poţi face asta, acum e chiar simplu să alegi.

Intră pe site, alege proiectul potrivit şi înscrie-te: www.debunavoiepentrubucuresti.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează