„Dacia, dragostea mea” la MTR, 20 – 26 noiembrie 2009

0

Din 4 noiembrie, „Dacia, dragostea mea” circula pe marile ecrane.
 
Dupa avanpremiera de la Sibiu, in cadrul Festivalului Astra, documentarul de lungmetraj intitulat „Dacia, dragostea mea” va avea premiera in Romania pe data de 4 noiembrie, la Noul Cinematograf al Regizorului Roman, Studioul Horia Bernea, incepand cu ora 20:15. Scenariul si regia filmului apartin regizorilor Julio Soto si Stefan Constantinescu.
 
dacia_afis-mic„Dacia, dragostea mea” va putea fi vizionat in fiecare miercuri a lunii noiembrie la Noul Cinematograf al Regizorului Roman – Studioul Horia Bernea, din incinta Muzeului Taranului Roman, cat si la Institutul Francez, Sala Elvira Popescu, in perioada 20 – 26 noiembrie.

Filmul este o portretizare plina de umor a evolutiei Romaniei, de la comunism la capitalism. Aceasta este vazuta din perspectiva celui mai carismatic simbol romanesc: automobilul Dacia. „Dacia, dragostea mea” urmareste povestile mai multor generatii de romani – de la nostalgici, pana la tineri intreprinzatori – aratand continua transformare in care se afla societatea romaneasca. Toate aceste povesti sunt legate de prezenta Daciei, care a inceput prin a fi un simbol al ambitiilor comuniste de ordin tehnologic, iar acum este deja parte din peisajul economic international.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează