“We’ve got our minds set on YOU!” – AIESEC Bucuresti recruteaza!

0

AIESEC Bucuresti, parte a celei mai mari asociatii internationale de tineri, invita studentii din anii terminali de facultate si  master sa se inscrie, pana pe data de 8 iunie ,pentru oportunitati extraordinare in cadrul Programului  de Internship-uri Globale!


Odata cu terminarea facultatii, interesul pentru un loc de munca este mult mai mare, iar alegerea unui job poate fi problematica. AIESEC vine in intampinarea acestei dileme cu nenumarate posibilitati de lucru in cadrul unei companii din strainatate prin intermediul Programului de Internshipuri Globale. Scopul programului este de a sustine dezvoltarea profesionala si personala a tinerilor din intreaga lume. Astfel,  persoanele care doresc sa aiba parte de o experienta internationala de munca relevanta, au oportunitatea sa isi  contureze viitorul profesional intr-un cadru cat mai diversificat din punct de vedere cultural.

Programul de Internshipuri Globale ofera patru tipuri de experiente: de dezvoltare, educationale, manageriale si tehnice. In perioada aceasta AIESEC recruteaza interni pentru internshiurile tehnice si de management prin care cei cu background economic sau tehnic pot avea parte de o experienta de viata inedita, in cadrul unui mediu diferit care le ofera noi perspective si posibilitatea dezvoltarii abilitatilor necesare unei cariere de success.

 

AIESEC propune oportunitati in toata cele 107 tari in care este prezent, insa, in cadrul acestei recrutari, tarile care ofera la momentul actual cel mai mare numar de programe pentru tineri sunt India, China si Germania, Polonia, Brazilia si Turcia.

Aceasta recrutare se remarca prin internshipurile cu profil tehnic oferite de Electrolux, unul dintre partenerii AIESEC la nivel global. Electrolux propune tinerilor posibilitatea de a pleca in cadrul unui internship platit in una din urmatoarele tari: Statele Unite ale Americii, Austria si Australia, Suedia sau Elvetia.

AIESEC aduce schimbarea in societate prin faptul ca se implica activ in dezvoltarea potentialului de leadership al tinerilor prin totalitatea programelor derulate pentru acestia in decursul celor 21 de ani de experienta in Romania.

Asadar, pentru toti tinerii care isi doresc sa acumuleze experienta de munca intr-o companie din strainatate si care isi doresc sa experimenteze o cultura cu totul si cu totul noua, AIESEC Bucuresti are solutia perfecta! Va asteptam sa va inscrieti pe site-ul nostru, www.aiesecbucharest.ro, completand formularul si atasand CV-ul, pana la data de 8 iunie!

Despre AIESEC Bucuresti

AIESEC reprezinta cea mai mare organizatie de tineri la nivel international, fiind prezenta in peste 107 tari si teritorii si avand o istorie de 63 de ani in dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor. Organizatia ofera tinerilor o experienta de dezvoltare inedita bazata pe 7700 de oportunitati de leadership, 5500 de posibilitati de exchange, 470 de conferinte anuale, platforme virtuale si activitati de invatare in cadrul unui mediu international. Prezenta AIESEC in Romania s-a facut remarcata timp de 21 ani, extinzandu-se intr-un numar de 15 orase.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.