“Magia educatiei prin joc” a fermecat copiii prezenti la carnavalul din cadrul proiectului Calatorie educativa in lumea satului

0

Carnavalul “Magia educatiei prin joc” s-a desfasurat sambata, 5 noiembrie, la Scoala Avram Iancu, nr. 98 din sector 4 – Bucuresti. 58 de copii au fost prezenti si s-au bucurat de atelierele si surprizele pregatite de echipa proiectului Calatorie educativa in lumea satului. Carnavalul a fost un adevarat success!

Copiii beneficiari ai proiectului Calatorie educativa in lumea satului, echipa de voluntari si sustinatori au participat la carnavalul Magia educatiei prin joc.

Carnavalul a reunit cateva dintre activitatile socio-educative desfasurate de-a lungul proiectului, a starnit creativitatea copiilor care au desenat, au facut figurine din plastilina si au participat la jocuri de competitie.  Atmosfera micii petreceri a fost una magica. Jocuri, rasete si zeci de voci de copil au umplut sala carnavalului.

Echipa multumeste partenerilor  media: Calificativ.ro, Romania Pozitiva, Itsy Bitsy. De asemenea, surprizele carnavalului au fost completate cu ajutorul editurii Egmont, a printesei si piratului de la Petreceri fermecate. Multe multumiri catre Scoala 98 care ne-a oferit sala de sport ca spatiu de desfasurare si suport in organizare.

Proiectul Calatorie educativa in lumea satului nu se opreste aici. Echipa proiectului se va intalni pentru  etapa de evaluare a desfasurarii proiectului si pentru pregatirea continuitatii acestuia. Aceasta etapa se va realiza printr-o metoda de educatie non-formala – organizarea unei „Cafenele Publice”.

Proiectul “Calatorie educativa in lumea satului” apartine Asociatiei Lume Buna si este finantat  cu sprijinul Comisiei Europene, prin programul Tineret In Actiune, Sub-actiunea 1.2. “Initiative ale tinerilor”.

Intra si pe grupul facebook Calatorie educativa in lumea satului

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează