I Velo Bike Day pe 22 octombrie 2011 in parcurile Herastrau si Izvor

0

Vesti bune de la Asociatia Green Revolution! Am aflat de la InParc.ro ca biciclistii sunt asteptati in parcuri in 22 octombrie 2011!

“I’Velo Bike Day este evenimentul prin care biciclistii sarbatoresc in fiecare an incheierea sezonului velo, prin organizarea primului pentatlon dedicat exclusiv biciclistilor in data de  22 octombrie 2011, in Parcul Herastrau si in Parcul Izvor.

Velo Tour inseamna traseul:
Parcul Herastrau –> Charles de Gaulle –> Bulevardul Aviatorilor –> Piata Victoriei –> Calea Victoriei –> Bulevardul Natiunile Unite -> Parcul Izvor

Intra pe InParc.ro ca sa vezi si alte detalii precum si premiul pus la „bataie”.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează