“Dan Puric are doar 18 ani” / 5 noiembrie 2010

1

“Dan Puric are doar 18 ani” – vineri, 5 noiembrie, începând cu ora 11, sunteţi aşteptaţi la Universitatea Creştină Dimitrie Cantemir, Sala Aula Magna (Bucureşti), pentru a privi viaţa din perspectiva culturii şi artei. Dan Puric ne va împărtăţi diferite informaţii şi noţiuni legate de aceste aspecte (cultură, artă, teatru etc.).

“Nu contează modul în care arta ne este arătată. Contează să-i permitem să-şi facă loc în inima noastră devenind o călăuză ce ne ajută să ne regăsim întotdeauna drumul.”

Pentru că evenimentul se desfăşoară în timpul în care elevii ar trebui să fie la şcoală, o să primiţi o scutire sub forma unei adeverinţe care să confirme că aţi luat parte la această conferinţă.

Înscrierile se fac pe danpuric.aamdoar18ani.ro. Intrarea este liberă.
Universitatea se află pe Splaiul Unirii, nr 176, zona Timpuri Noi (Bucureşti).

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

  1. Pingback: Dan Puric are doar 18 ani | Lume Buna

Comentează