Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

“Daca e marti, dezbatem” seria de intalniri Societal

0

Dacă e marți, dezbatem!

REPER21 lansează marţi, 22 februarie, “trocurile” de cunoştinţe între ONG-uri. În fiecare marţi, la ora 18:00, dezbatem câte un subiect legat de responsabilitatea socială şi de mediu într-un cadru convivial, la casa REPER21.

Iată subiectul primei întâlniri : « Parteneriatul ONG-firmă, pasarelă între două lumi? ». Dezbaterea va fi moderată de Bogdan Gioara (Preşedinte REPER21).

  • Parteneriatele ONG-firmă sunt « contra naturii » sau reprezintă viitorul pentru dezvoltarea societăţii civile?
  • Cum au evoluat în ultimii ani relaţiile între ONG-uri şi firme?În cadrul parteneriatelor existenţe între aceste două tipuri de organizaţii, care sunt mizele, interesele şi metodele utilizate de firme?
  • În ce condiţii parteneriatul cu o firmă permite unui ONG să îşi îndeplinească cu succes misiunea?

Pentru înscrierea la dezbaterea de marţi 22 februarie vă rugăm să ne trimiteţi la adresa: contact@reper21.org următoarele informaţii: prenume şi nume; denumirea ONG-ului, statutul pe care îl aveţi cadrul organizaţiei (membru/ angajat/ voluntar).

Societal este un produs al proiectului „Competente şi instrumente pentru adoptarea responsabilităţii sociale şi de mediu în cadrul organizaţiilor societăţii civile” coordonat de Asociaţia REPER21 în parteneriat cu Agenţia ANPCDEFP şi Asociaţia CRIES şi este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Pentru mai multe despre Programul Operaţional Sectorial Dezoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, vizitaţi site-ul www.fseromania.ro.

Va aşteptăm cu plăcere!

Echipa Societal

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.