Timisoara are un program de promovare turistica in Belgrad

1

Expoziţia „Timişoara – European Openings” a fost deschisa la Belgrad, marţi, 18 mai 2010. Principalele obiective turistice din Timişoara vor fi promovate, timp de trei săptămâni, la sediul Organizaţiei Naţionale de Turism din Belgrad.

Potrivit site-ului administratie.ro „toţi vizitatorii expoziţiei vor avea prilejul să vadă afişe şi diverse materiale promoţionale care înfăţişează locuri, clădiri şi trasee turistice din oraşul bănăţean. Primăria Timişoara, organizatoarea expoziţiei, prezintă în aceste materiale şi serviciile turistice, posibilităţile de cazare, modalităţile de petrecere a timpului liber şi informaţii despre evenimentele culturale.”

„Suntem o placă turnantă între Europa Centrală şi Balcani. De aici derivă şi caracterul multietnic, multicultural şi cosmopolit al oraşului. La fel ca orice alt oraş, şi Timişoara a suferit diverse transformări, de-a lungul timpului. Oraşul este capitala Banatului istoric, iar strădania noastră a fost aceea de a menţine specificul oraşului, aşa cum a fost”, a afirmat primarul Gheorghe Ciuhandu în prezentarea făcută la vernisajul expoziţiei,  potrivit AGERPRES

(foto Florin Ghinda, 2008)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.