Satele maramuresene, investitii de 24 de milioane de euro!

0

Fonduri europene de 24 de milioane de euro pentru satele din Maramures. Banii sunt programati pentru investitii in drumuri, retele de apa sau pentru organizarea festivalurilor. Potrivit fonduri-structurale.ro, proiectele au fost depuse in urma cu an an, iar peste doua saptamani vor fi semnate contractele de finantare.

Zece localitati din judet: Săcălăşeni, Deseşti, Ocna Şugatag, Băseşti, Bistra, Copalnic Mănăştur, Groşii Ţibleşului, Fărcaşa, Şişeşti şi Boiu Mare vor primi peste 24 de milioane de euro pentru investiţii, potrivit adevarul.ro

(foto Florin Ghinda, 2009)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează