Rezervatia Biosferei Delta Dunarii este spatiu european protejat!

0

Veste buna pentru ecologie in Romania! Europa reinnoieste pentru inca 10 ani declaratia de protectie a Deltei Dunarii. Potrivit Romania Libera, Comitetul de Ministri al Consiliului Europei a decis sa reinnoiasca pentru 10 ani distinctia de spatiu european protejat (Diploma Europeana a Ariilor Protejate) care a fost acordata in anul 2000 Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii (RBDD).

Decizia a fost luata pe data de 16 septembrie, cu ocazia reinnoirii distinctiei fiind formulate mai multe recomandari, printre care continuarea si extinderea procesului de cooperare internatională, atat in context transfrontalier (Moldova, Ucraina, Romania), cat si cu alte delte care au primit Diploma Europeana a Ariilor Protejate. Citeste pe RomaniaLibera.ro ce recomanda Comitetul de Ministri al Consiliului Europei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii.

Consiliul Europei acorda din anul 1965 Diploma Europeana a Ariilor Protejate acelor regiuni care prezinta o importanta deosebita pentru conservarea diversitatii biologice, geologice si peisagistice din Europa.

via stiridebine.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează