Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Rezervatia Biosferei Delta Dunarii este spatiu european protejat!

0

Veste buna pentru ecologie in Romania! Europa reinnoieste pentru inca 10 ani declaratia de protectie a Deltei Dunarii. Potrivit Romania Libera, Comitetul de Ministri al Consiliului Europei a decis sa reinnoiasca pentru 10 ani distinctia de spatiu european protejat (Diploma Europeana a Ariilor Protejate) care a fost acordata in anul 2000 Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii (RBDD).

Decizia a fost luata pe data de 16 septembrie, cu ocazia reinnoirii distinctiei fiind formulate mai multe recomandari, printre care continuarea si extinderea procesului de cooperare internatională, atat in context transfrontalier (Moldova, Ucraina, Romania), cat si cu alte delte care au primit Diploma Europeana a Ariilor Protejate. Citeste pe RomaniaLibera.ro ce recomanda Comitetul de Ministri al Consiliului Europei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii.

Consiliul Europei acorda din anul 1965 Diploma Europeana a Ariilor Protejate acelor regiuni care prezinta o importanta deosebita pentru conservarea diversitatii biologice, geologice si peisagistice din Europa.

via stiridebine.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.