Primul Centru de Excelenta in tratarea cancerului la copii din Romania

0

Vesti bune din domeniul sanatatii! Chiar daca este o zona in care nu gasim prea des vesti bune, iata ca azi exista o stire de exceptie! La Timisoara miercuri si-a deschis portile primul Centru de Excelenta in tratarea cancerului la copii din Romania! A fost modernizata sectiei de oncohematologie a Spitalului Louis Turcanu din oras,

Fondurile de 1.170.000 de euro stranse in urma campaniei “Nu ma ignora”, desfasurata de Salveaza Vieti in perioada decembrie 2010 – martie 2011, au permis realizarea unui laborator de citogenetica moleculara, a unui compartiment de terapie intensiva echipat complet, a unei banci de stocare de celule stem, a trei camere sterile si au facilitat achizitia echipamentelor de tehnica medicala necesare.

 Mai multe informatii pe www.opiniatimisoarei.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează