Pe taxiurile londoneze?

0
Interesant: Din 2014 România ar putea beneficia de o amplă campanie de promovare a atracțiilor turistice în Anglia. Campania va include reclame la metrou, în aeroporturi, pe autostrăzi, autobuze, dar și pe celebrele taxiuri londoneze.
Proiectul se va derula pe următorii doi ani şi va costa 5-6 milioane de euro.
„Sunt prevăzute diferite modalităţi de promovare outdoor. În Marea Britanie, de exemplu, România va fi promovată de la taxiuri până la clădiri, metrouri şi aeroporturi. Vor fi promovate produsele turistice ale României. Vom promova turismul cultural, turismul în natură şi ecoturismul”, a spus Razvan Filipescu, presedintele Autoritatii Nationale pentru Tutism prezent la World Travel Market ce are loc in perioada 4-7 nioiembrie la Londra, citat de mediafax.ro.
Informație de Bine găsită de Adriana Stoian. 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează