Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ovidiu TOMA, CEO CryptoDATA Tech – Premiul “The Most Visionary Entrepreneur” în cadrul Galei iSuccess Awards de la Cannes

0

Directorul Executiv al CryptoDATA Tech, companie românească ce activează în domeniul tehnologiei de securitate și furnizează tehnologii, produse și servicii inovatoare dezvoltate cu ajutorul tehnologiei Blockchain, a primit premiul The Most Visionary Entrepreneur în cadrul Galei iSuccess Awards, eveniment organizat de Forbes France în colaborare cu Fashion TV Global și SuperFilm Studios.

Evenimentul desfășurat vineri, 9 iulie, în Cetatea Filmului, a reunit antreprenori și personalități de succes din Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Spania, Suedia și Emiratele Arabe Unite.

Ovidiu Toma, CEO-ul CryptoDATA, a fost distins cu premiul “The Most Visionary Entrepreneur” pentru realizările sale în domeniul tehnologiei. Compania sa a reușit să se impună în domeniul tehnologiei prin calitatea și inovația adusă de către produsele, serviciile și tehnologiile pe care le dezvoltă, precum tehnologia Voice Over Blockchain Protocol sau dispozitivele securizate, smartphone-ul IMPulse K1 și laptopul BASM.

Sunt extrem de onorat pentru recunoașterea și aprecierea primită în cadrul acestui eveniment de mare anvergură. Prin intermediul companiei CryptoDATA, atât eu, cât și întreaga echipă, ne-am angajat să lucrăm din greu pentru a construi o rețea descentralizată globală securizată integral în care utilizatorii se pot bucura de intimitate digitală. Astăzi ne bucurăm să împărtășim succesul nostru cu întreaga comunitate, a declarat Ovidiu Toma, Directorul Executiv al companiei CryptoDATA.

În cadrul Galei iSuccess Awards, declarată drept cel mai reușit eveniment din timpul Festivalului de Film de la Cannes de Fashion TV Global, au mai fost premiați și Cătălin Botezatu – The Most Inspirational Personality in Fashion Industry, Ioana Cristescu

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.