Orasul european cu cea mai mare viteza medie a conexiunilor la internet este in Romania!

3

Romania ocupa si in al treilea trimestru din 2010 locul intai pe plan european si patru in lume in functie de media vitezelor conexiunilor la internet, scrie hotnews.ro

Un oras romanesc este orasul european cu cea mai mare medie de viteza a conexiunilor. Ocupand locul 48 in lume, Constanta este orasul cu cea mai mare medie de viteza a conexiunilor din Europa. In Top a intrat Timisoara si Iasi.

Constanta este orasul european cu cea mai mare viteza medie a conexiunilor la internet, arata raportul Akamai

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

3 comentarii

 1. avatar

  Suntem locul 4 la viteza pe net si noi inca merge cu caruta pe sosea… ce sa zic suntem tari rau de tot… Preferam sa fie asa: Suntem locul 4 in Europa la strazi, autostrazi, grad de civilizatie, PIB etc. si pe ultimul loc la viteza pe internet…Ma bucura mai mult. Chiar si asa trebuie sa recunoastem ca e un plus al nostru…viteza pe net !

 2. avatar
  Raicu Marius on

  Dragi prieteni,

  Suntem pe un site care se numeste Romania Pozitiva si pe o pagina cu o stire pozitiva. Sub stire comentariile pesimiste. Haideti sa ne bucuram de stirea pozitiva si sa ignoram celelalte lucruri negative.

  Un optimist ar gandi in felul urmator despre soselele proaste : bina ca macar sunt. Si daca n-ar fi ar trebui sa zica Ne descurcam si fara.

  Invatati sa ganditi pozitiv oameni buni si veti fi fericiti.

  Parerea mea,
  Marius

Comentează