Orasul european cu cea mai mare viteza medie a conexiunilor la internet este in Romania!

3

Romania ocupa si in al treilea trimestru din 2010 locul intai pe plan european si patru in lume in functie de media vitezelor conexiunilor la internet, scrie hotnews.ro

Un oras romanesc este orasul european cu cea mai mare medie de viteza a conexiunilor. Ocupand locul 48 in lume, Constanta este orasul cu cea mai mare medie de viteza a conexiunilor din Europa. In Top a intrat Timisoara si Iasi.

Constanta este orasul european cu cea mai mare viteza medie a conexiunilor la internet, arata raportul Akamai

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

3 comentarii

 1. avatar

  Suntem locul 4 la viteza pe net si noi inca merge cu caruta pe sosea… ce sa zic suntem tari rau de tot… Preferam sa fie asa: Suntem locul 4 in Europa la strazi, autostrazi, grad de civilizatie, PIB etc. si pe ultimul loc la viteza pe internet…Ma bucura mai mult. Chiar si asa trebuie sa recunoastem ca e un plus al nostru…viteza pe net !

 2. avatar
  Raicu Marius on

  Dragi prieteni,

  Suntem pe un site care se numeste Romania Pozitiva si pe o pagina cu o stire pozitiva. Sub stire comentariile pesimiste. Haideti sa ne bucuram de stirea pozitiva si sa ignoram celelalte lucruri negative.

  Un optimist ar gandi in felul urmator despre soselele proaste : bina ca macar sunt. Si daca n-ar fi ar trebui sa zica Ne descurcam si fara.

  Invatati sa ganditi pozitiv oameni buni si veti fi fericiti.

  Parerea mea,
  Marius

Comentează